.

.

Контейнер за съхранение с метален капак от прозрачна неръждаема стомана, защитен от ръжда контейнер за съхранение в кухнята на дома (12,5 * 13)

Контейнер за съхранение с метален капак от прозрачна неръждаема стомана, защитен от ръжда контейнер за съхранение в кухнята на

BGN 7.04

Брой продукти
На склад

Това е идеалният контейнер за съхранение на цели или смлени на кафе на зърна, чай, брашно, захар и много други!Вътрешната стена е съвременна технология за нанасяне на фина четка при пускането на теми, вътрешната стена е лесно да се почеше, а повърхността е гладка.Подсилени стоманени пръстена в горловине капацитет, тя е полезна в чорап, траен и устойчив на падане.Той помага да се гарантира свежестта на кафе на зърна, които не позволяват навлизането на въздух и вредно окисляване.Той е внимателно изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана, устойчива на корозия. Това е идеалният контейнер за съхранение на цели или смлени на кафе на зърна, чай, брашно, захар и много други!2. Това помага да се гарантира свежестта на кафе на зърна, които не позволяват навлизането на въздух и не позволява вредно окисляване. Вътрешната стена на съвременната работа с тънка четка при пускането на теми, вътрешната стена е лесно да се почеше, а повърхността е гладка. Той е внимателно изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана, устойчива на ръжда. Подсилени стоманени пръстена в горловине резервоар, подходящ в чорап, траен и устойчив на падане. Прозрачен капак улеснява преглед на съдържанието на банките и осигурява херметичност на контейнера.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Запечатани банка Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 12,5x7,5 см / 4,9x3 инча, 12,5x10,5 см / 4,9x4,1 инча, 12,5x13 см / 4,9x5,1 инча, 12,5x17 см / 4,9x6,7 инча (опция) Тегло : приблизително 266 г ~ 365 g / 9,4 грама ~ 12,9 унция Осъществяване Списък : 1 х запечатани на банката Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки