.

.

BestYiJo 10 бр. Радиатор, Алуминиева платка, Радиатор, Охлаждане на модула на Радиатора на Охладителя Радиатор за Охлаждане на дънната платка, cpu, GPU, vram (37 mm x 30 mm x 37 mm)

BestYiJo 10 бр. Радиатор, Алуминиева платка, Радиатор, Охлаждане на модула на Радиатора на Охладителя Радиатор за Охлаждане на

BGN 10.80

Брой продукти
На склад

1 Моля, не забравяйте да потвърдите съвместимост, преди да закупят. Цвят на действителното продукта може да се различават в зависимост от екрана на компютъра.Всички размери се измерват ръчно, така че са възможни отклонения.Много ви благодаря за разбирането. Тъй като стоката се внася от чужбина, при транспортиране на сблъсък. Най-накрая, ние се стремим да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Се използва за охлаждане на въздуха, разсейване на топлината, мощност, охлаждане на печатни платки и така нататък, отвеждане на топлината, мощни устройства.Намаляване на риска от хардуерен срив и загуба на мощност поради прегряване.Малък и лек, което улеснява съхранение и не заема много място.Широко се използва в компютрите, силови транзистори и т.

Други функции

Най-добри сделки