.

.

Микровълнова печка Cabilock за приготвяне на Рамена, Тенджера от Неръждаема Стомана, Тенджера за Супа, Индукционная Малка Тенджера за приготвяне на Яхния, Тенджера за ?

Микровълнова печка Cabilock за приготвяне на Рамена, Тенджера от Неръждаема Стомана, Тенджера за Супа, Индукционная Малка Тенджера за

BGN 26.00

Брой продукти
На склад

тиган за сос с вградена мащаб-голям капацитет, позволяваща лесно да се определи количествотоРавномерно се загрява, спестете време и енергия. тенджера за приготвяне на мляко с дълга дръжка я прави лесна в плен. Пълномаслено леярство, кал не се крие. Запечатани конструкция тиган за сос позволява да се избегнат течове при выливании, съдържа масата, в чистотата. тенджера-соусник подходящ за различни плочи, индукционных печки, газови печки и т. тенджера за варене на мляко от неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия и окисляване.Характеристики Материал : Неръждаема стомана. Размер : 29x14x7,5 см Опаковка, включваща тенджера от неръждаема стомана, тенджера за супа, индукционную малка тенджера за приготвяне на яхния, на тиган за готвене, комплексно използване на домашната кухня или ресторант Сребро.

Други функции

Най-добри сделки