.

.

Нова Полиетиленово Пылезащитная делото Pig DRM149, Прозрачна, за 55-Галлоновых Нови и Реконструирани стоманени и пластмасови варели с откритата / затворената глава (кут?

Нова Полиетиленово Пылезащитная делото Pig DRM149, Прозрачна, за 55-Галлоновых Нови и Реконструирани стоманени и пластмасови варели

BGN 39.65

Брой продукти
На склад

Издръжлив полиетилен с ниска плътност отговаря на изискванията на FDAБлокира нахлуване на прах и влага в контейнери за опазването на чистотата на съдържанието.Прозрачен полиетилен с дебелина 4 mils защитава съдържанието, но улеснява неговата проверка. Препоръчва се за употреба на закрито.Икономична гума капачка предпазва отворени варели от прах, влага и замърсяване.Нов прахоустойчив капачка за прасета е изработен от полиетилен с ниска плътност, отговарящ на изискванията на FDA.Блокира нахлуване на прах и влага в контейнери за опазването на чистотата на съдържанието.Прозрачен полиетилен с дебелина 4 mils защитава съдържанието, но улеснява неговата проверка. Препоръчва се за употреба на закрито.Икономична еластична капакът защитава отворени варели от прах, влага и замърсяване.Тип на капака : еластична. За нови и възстановени 55-галлоновых стоманени и пластмасови варели с откритата / затворената глава.

Други функции

Най-добри сделки