.

.

Ladbodun Изолирани Хранителни Чанти Множество Чанта-хладилник за пазаруване С горна част с цип, Голяма Квадратна Чиния За Пренасяне на Продукти за Доставка на Продукт?

Ladbodun Изолирани Хранителни Чанти Множество Чанта-хладилник за пазаруване С горна част с цип, Голяма Квадратна Чиния За Пренасяне

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

❤【ИЗОЛАЦИЯ】 Има три слоя сгъсти изолация, която осигурява добра изолация за запазване на храна в топлината и студаС него можете да вземете топла храна и пици на семейни срещи .Можете да го използвате за пикник и въвеждането на всички замразени продукти в тази чанта-хладилник.Той е идеален за пазаруване на продукти, обществено хранене и услуги, доставка на храна, като Произведение Eats и Grubhub. ❤【За многократна употреба】Вътрешен слой представлява устойчива на разкъсване алуминиево фолио, която е много здрава и не се разкъсва, средният слой - дебели перла памук и плат -плътен плат Оксфорд 600 D, чанта е достатъчно здрава, за да побере над 50 кг. Пакет за лесно почистване и миене, можете да избършете пакет влажна кърпа или дезинфектант и го подсушете.Той многократно и не е нужно да се притеснявате за разливите на храна. ❤【X-LARGE】 13,4 "H x 16 "L x 10"W капацитет от 9,2 литра.Достатъчно просторен, за да побере голям брой продукти.Разработен с малък джоб на предната част на чантата, който се поставя в багаж количката, а след това се премества върху един куфар, за да могат да обръщам внимание, без да се вдигне.Идеално за пътуване или транспортирането, лесно се пренася. ❤【СГЪВАЕМ】 Вътре в тази чанта има разделител, за да пътува в супермаркет, можете да съхранявате плодове, зеленчуци и месо отделно.Когато пътувате, може да се съхранява закуски, напитки, вино и обяд кутии отделно, тъй като за разделител може да стреля.Кога не трябва да използвате нашия пакет за хранене, можете да го сгънете, не заема много място, за по-лесно съхранение. ❤【ЗДРАВ】 Нашите тежкотоварни опаковки за хранителни продукти имат здрава конструкция и може да устои и да запази своята форма, дори и ако те са пълни с хранителни стоки, книги, играчки и други предмети, които трябва да носите със себе си.Твърда долна плоча на дъното на пакета държи бирени бутилки, напитки, вино и други продукти в изправено положение и предпазва от преобръщане.Това прави цялата чанта-тоут по-вертикални и стилен.

Други функции

Най-добри сделки