.

.

iplusmile Опаковка Течен Сапун 500 мл Камерен Опаковка Сапун, Душ Тоалетни Принадлежности за Баня Окачен Контейнер за Шампоан за Офис в Тоалетната на Домашната Баня 2 бр.

iplusmile Опаковка Течен Сапун 500 мл Камерен Опаковка Сапун, Душ Тоалетни Принадлежности за Баня Окачен Контейнер за Шампоан за Офис

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Ръчно опаковка за сапун с монтиране на стена идеален за лосиони за кухня и баня, течен сапун и т, по-Голям капацитет за дълго време на употреба, не е необходимо да се замени по всяко време.Подходящ за бани и кухни, дом, офис, училище, болница, хотел и ресторант.Идеално подходящ за къпане и измиване.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и практичен.Ръчно опаковка за сапун с монтиране на стена идеален за лосиони за кухня и баня, течен сапун и т., по-Голям капацитет за дълго време на употреба, не е необходимо да се замени по всяко време.Подходящ за бани и кухни, дом, офис, училище, болница, хотел и ресторант.Идеално подходящ за къпане и измиване.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и практичен.Описание Стенен монтаж опаковка за течен сапун е здрава и надежден, чист и экологичен, стилен и красив. Качеството на пластмасата е безопасна и экологичен, притежава антикорозионна и антикорозионна защита.Той е подходящ за хотели, домове, ресторанти, бани, мивки, кухни, обществени бани и т. Характеристики - Цвят : Зелен.- Материал : Пластмаса.- Размер : около 22x8,3x8,5 см - Капацитет : 500 мл. - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен.-Ръчно опаковка за сапун с монтиране на стена идеален за лосиони за кухня и баня, течен сапун и т. - Подходящ за бани и кухни, дом, офис, училище, болница, хотел и ресторант.- Идеална за употреба в банята и пране.- По-голям капацитет за дълго време на употреба, не е необходимо да се замени по всяко време.Пратката включва 1 х опаковка за сапун.

Други функции

Най-добри сделки