.

.

ATRibbons 25 Ярда с Дантелен завършек ширина 1-3 / 4 инча с Цветя Модел, Хвърляне на Цветна Лента от Дантела Плат за Шиене, подарък опаковки и сватбени декорации за Младожен?

ATRibbons 25 Ярда с Дантелен завършек ширина 1-3 / 4 инча с Цветя Модел, Хвърляне на Цветна Лента от Дантела Плат за Шиене,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Елегантна цветна лента с дантелен завършек, изискан модел, полиестер материал, абсолютно нов и високо качествоДължина е 25 метра, могат да се прилагат по-големи обекти, а на широчина около 4,0-4,5 виж(1-1/2"~1-3/4").ШИРОКО приложение -Подходящ за шиене, производство на пощенски картички, луксозни опаковки, производство бантов, дизайн на бижута, цветни аранжировки, аксесоари за дрехи и т. ИЗИСКАНА декоративна лента-идеална за декорация на различни сцени, сватба, рожден ден, на деня на Свети Валентин, партита, ден на майката, украса на стаята и т., Висококачествен полиестер материал, устойчив на абразия, устойчиви на бръчки, добра пропускливост на въздуха, ниско тегло.Елегантна цветна лента с дантелен завършек, изискан модел, полиестер материал, абсолютно нов и високо качество.Дължина е 25 метра, могат да се прилагат по-големи обекти, а на широчина около 4,0-4,5 виж(1-1/2"~1-3/4").ШИРОКО приложение -Подходящ за шиене, производство на пощенски картички, луксозни опаковки, производство бантов, дизайн на бижута, цветни аранжировки, аксесоари за дрехи и т. ИЗИСКАНА декоративна лента-идеална за декорация на различни сцени, сватба, рожден ден, на деня на Свети Валентин, партита, ден на майката, украса на стаята и т., Висококачествен полиестер материал, устойчив на абразия, устойчиви на бръчки, добра пропускливост на въздуха, ниско тегло.Спецификация : Материал : полиестер Размер : ширина : 4,0-4,5 см(1-1/2"~1-3/4"); дължина : 25 ярда Цвят : Можете да изберете розово, розово-червено, синьо небе, черно, кралско синьо, лавандула Характеристики : -ШИРОКО приложение -Подходящ за шиене, производство на пощенски картички, луксозни опаковки, производство бантов, дизайн на бижута, цветни аранжировки, аксесоари за дрехи и т.- Изискана декоративна лента-Идеална за декорация на различни сцени, сватба, рожден ден, на деня на Свети Валентин, партита, ден на майката, украса на стаята, и т. Висококачествен полиестер материал, устойчив на абразия, устойчиви на бръчки, добра пропускливост на въздуха, ниско тегло. - Може и да ги използват за производство на декоративни елементи, като дантелени гривни или chokers. Стойте далеч от огъня, свещи или други запалими предмети. Тази лейси лентата не е от гума. Цвят може да се различава от показаната на снимката се дължи на дисплея, осветление или други причини.

Други функции

Най-добри сделки