.

.

Страхотна Спортна Лента, Самозалепващи се Признае, Обвивка, Адгезионная Когезионная Обвивка, Превръзки, Обвивка, спортна лента за първа помощ 7,5x450 см (черно) Спортн?

Страхотна Спортна Лента, Самозалепващи се Признае, Обвивка, Адгезионная Когезионная Обвивка, Превръзки, Обвивка, спортна лента за първа помощ

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Медицински самоклеящийся еластична превръзка Самозалепващи когезивные бинтове за спорт Самозалепващи и разтеглив за по-лесно и удобно покритие.Лесен за употреба.Достатъчно дълъг, за трайни употреба.Предмети от първа необходимост за дома и отдих.Предпочитаната самозалепващи перевязочная лента за спортисти и спортни отбори. хлопчатобумажный текстилен материал с мека текстура.Много удобен за докосване до кожата.Медицински самоклеящийся еластична превръзка Самозалепващи когезивные бинтове за спорт. Самозалепващи и разтеглив за по-лесно и удобно покритие.Лесен за употреба.Достатъчно дълъг, за трайни употреба.Предмети от първа необходимост за дома и отдих.Предпочитаната самозалепващи перевязочная лента за спортисти и спортни отбори. хлопчатобумажный текстилен материал с мека текстура.Много удобен за докосване до кожата.Описание на Тази бинтовую обвивка лесно се намали или да се скъса, и тя е прекрасна универсална медицинска обвивка.Тези еластични превръзки са отлична поддръжка и я предостави.Превръзка, за да се оказва натиск, за да спре кървенето. също така тя е достатъчно гъвкава и при правилно използване с пълнеж не пречи на кръвния поток.Една от най-интересните особености е, че той се придържа сам за себе си, така че няма скоби или застежек не се изисква.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Памучен плат. - Размер : прибл. 450 x 7,5 см /177 x 2,95 инча (ДхШ). - хлопчатобумажный текстилен материал с текстура.Много удобен за докосване до кожата. - Самоклеящийся и еластичен за по-лесно и удобно нанасяне. - Лесна за използване.Достатъчно дълъг, за трайни употреба.Предмети от първа необходимост за дома и отдих. - Предпочитаната самозалепващи перевязочная лента за спортисти и спортни отбори.Опаковката включва 1 x ролка самоклеящегося еластичен бинт.

Други функции

Най-добри сделки