.

.

Ecojunmi Невидими мрежи за коса за дълга коса, 100 бр 18-46 инча, Черни Еластични Мрежести Дамски Мрежа за Коса-Перука, Шапка за Перука, Кок за коса, затварящ челото, за сън, з?

Ecojunmi Невидими мрежи за коса за дълга коса, 100 бр 18-46 инча, Черни Еластични Мрежести Дамски Мрежа за Коса-Перука, Шапка

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

1 Цвят и размер на : 100 бр. черни нишки за коса, нашата невидима мрежа за перуки е с размери от 18 инча, 24 инча, 30 см, 36 см, 40 см и 46 инча по ваш избор, подходящ за различна дължина на косата. Отлично качество : Mesh мрежа за коса е направена от висококачествен еластичен нейлонового тънко материал.Ниско тегло, добра пропускливост на въздуха.Шевовете са здрави и равни, не излизаш.Окото се получава гладък и по-незабележими.Тънка и мека окото, тя може по-добре да се заключва счупени косата. Суперэластичная : Найлон представлява равномерно дупка с размер 10 мм с малък отвор с еднакви усилия и добра еластичност, което може да издържа 35 паунда напрежение и може да се носи в продължение на дълго време. Широко приложение : Найлон мрежи за коса с еластични краища са подходящи за носене на перуки, опаковане на перуки и производство на греди за коса, са идеални за бални прически, професионална стюардеси, бортпроводницы, медицински сестри, секретар на оркестъра на хотелския чиновник, танцьорка, фигуристки, работници за обществено хранене, ресторант или готвачи и т. Вашите ежедневни нужди : Mesh мрежа за коса, ще запазят косата ви е чист и ще ви позволи да ги така, както на вас ви хрумне.Опаковка от 100 броя, за да ви даде много резервни мрежи за коса.Тази мрежа за коса подходящ за повечето хора с дълги коси, като например медицински сестри, банкови служители, стюардеси, балерини, скейтъри, офис служители и т. Тези мрежи за светлините не само да запазят косата си на място, предотвратявайки спутывание по време на сън, но и служат упаковочными аксесоари за перуки, като им спутывание.Това е чудесен аксесоар за коса за вашите приятели и семейство.

Други функции

Най-добри сделки