.

.

Сменяеми винтове Cyclone за прахосмукачка Дайсън в V10, V11, Винтове за демонтаж, Съвместими с винтове Дайсън SV12 SV14 Cyclone с обратна перекрещиванием, Метални винтове Phillips, с ?

Сменяеми винтове Cyclone за прахосмукачка Дайсън в V10, V11, Винтове за демонтаж, Съвместими с винтове Дайсън SV12 SV14 Cyclone с обратна

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

?[Широка съвместимост] Сменяеми винтове phillips за прахосмукачка Дайсън в V10, V11 cyclone back е идеално съвместима с всички модели Дайсън в V10, V11 (V10 Животните, V10 Absolute, V10 Allergy, V10 Motorhead, V11 Complete, V11 Extra, V11 на Животните, V11 Torque Driver, V11 Origin) ?[Идеален заместител] Общата дължина на сменяеми винтове cyclone 4бр за Дайсън в V10, V11 е 0,62 инча (16 мм), което е почти идентичен с оригинала. ?[Магнитни материали] са Изработени от магнитен материал, трайни, устойчиви на корозия и са устойчиви.Благодарение на своя магнетизму и високото качество, на него лесно ще се изгуби или изключително трудно да се намери. ?[Повече подаръци], Можете да получите заключване на стартера, за 9,99 долара, за да задържите бутона за стартиране на прахосмукачка на място.За да се избегне болката в пръстите на ръцете, докато държите спусъка натиснат в продължение на дълго време, можете напълно да се освободиш пръстите на ръцете и облегчаете почистване. ? [Професионално обслужване на клиентите] Ако в момента имате някакви проблеми с увреждане на прахосмукачка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние имаме професионален сервиз, който подробно отговори на вашите въпроси, както и сервизно обслужване на нашите продукти се на 1 година. ?[Широка съвместимост] Сменяеми винтове phillips за прахосмукачка Дайсън в V10, V11 cyclone back е идеално съвместима с всички модели Дайсън в V10, V11 (V10 Животните, V10 Absolute, V10 Allergy, V10 Motorhead, V11 Complete, V11 Extra, V11 на Животните, V11 Torque Driver, V11 Origin). ?[Идеален заместител] Общата дължина на сменяеми винтове cyclone 4бр за Дайсън в V10, V11 е 0,62 инча (16 мм), което е почти идентичен с оригинала. ?[Магнитни материали] са Изработени от магнитен материал, трайни, устойчиви на корозия и са устойчиви.Благодарение на своя магнетизму и високото качество, на него лесно ще се изгуби или изключително трудно да се намери. ?[Повече подаръци], Можете да получите заключване на стартера, за 9,99 долара, за да задържите бутона за стартиране на прахосмукачка на място.За да се избегне болката в пръстите на ръцете, докато държите спусъка натиснат в продължение на дълго време, можете напълно да се освободиш пръстите на ръцете и облегчаете почистване. ? [Професионално обслужване на клиентите] Ако в момента имате някакви проблеми с увреждане на прахосмукачка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Други функции

Най-добри сделки