.

.

Рафтове за обувки LJHA xiejia Прост Многослоен Икономичен Домакински Монтиране на багажник за съхранение на обувки (Цвят: черен размер: 60 см)

Рафтове за обувки LJHA xiejia Прост Многослоен Икономичен Домакински Монтиране на багажник за съхранение на обувки (Цвят: черен

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

★ столче за съхранение на обувки : включва в себе си множество места за съхранение на обувки, се намира под тапицирана седалка, лесно се обръща от различни размери обувки, можете да зададете две табла в кутия, за да се намали разстоянието ★ Пейка за обувки с мека и удобна горна част от изкуствена кожа, можете да се носят обувки, за да седна, гладка повърхност дава възможност за бързо и лесно почистване. ★ Стоки представляват плоски опаковки, трябва да бъдат събрани от себе си, снабдени с подробни инструкции, стабилни и трайни, нетоксични и безвредни за околната среда. ★ Гама от Fit : Лесен и модерен външен вид идеално се съчетава с всички съществуващи мебели в стаята.Подходящ за настаняване на входовете, коридорите, хола или на верандите, осигурявайки по-чист вид на вашия дом и спестяване на място. ★ 100% гаранция за връщане на парите.Ако не сте доволни по някаква причина в продължение на 3 месеца, ние ще възстановим парите си в пълен размер. ★ За логистика : Ние ще започнем възможно най-скоро за вас, но външни фактори (климата) можем да останат по-дълго.моля, търпеливо чакайте.Име на продукта : Поставка за обувки Материал : Желязо Класификация на цветове : черен, бял Размер (различна дължина) : 30 см, 60 см, Монтаж : стенен монтаж Приложими елементи : обувки Съвети : 1. Комплект опаковка : шкаф за обувки * 1 2. Грижи : Избършете с мека и влажна кърпа. Не пръскайте силни удари по продукт, да не причинят изкривявания на продукта; 4. Тъй като дисплеят се различава, продуктът ще има малко по-различен цвят, моля, превалируйте в обемно изражение, благодаря. Тъй като продуктите се оценяват ръчно, възможни са грешки в 1-3 см, моля, преобладават в насипно състояние, благодаря за разбирането. ★ За оценка : Всяка ваша честна оценка - това е нашата мотивация.Ние ще продължим да се развиваме и да ви предоставят по-качествени услуги.

Други функции

Най-добри сделки