.

.

IHI - Акрилни Държач за брошури на 4 ' Страницата три пъти, с 50% по-Дебели плотове, Поставка за литература, Пластмасова Поставка за листовки, Списания, Брошури, Брошури, ?

IHI - Акрилни Държач за брошури на 4 ' Страницата три пъти, с 50% по-Дебели плотове, Поставка за литература, Пластмасова Поставка за

BGN 43.86

Брой продукти
На склад

Едноетажна тенис на акрилни държач за брошури Trifold с лесен достъп изработен от висококачествени смоли, трайно прозрачна пластмаса, отлитого под наляганеТези настолни поставки за брошури, произведени в САЩ.Нашите прозрачни подложки за демонстрация осигуряват перфектен начин за поставяне на рекламни материали, брошури, бизнес литература, меню и още много други на масата или настолен компютър.Широко се използва за търговия на дребно, тихи търгове, мероприятия и / или маркетинг, както и реклама в медии с ширина от 4 инча. 2 витрини за брошури в три събиране с притежателите на визитки за покупка, едно парче дизайнерски държач за карти няма да падне, тъй като те формуются като едно цяло. Размер на хартията : 4 x 9. Едноетажна тенис на акрилни държач за брошури в три събиране с лесен достъп изработен от висококачествени смоли, лят под налягане трайно прозрачна пластмаса.Тези настолни поставки за брошури, произведени в САЩ.Нашите прозрачни подложки за демонстрация осигуряват перфектен начин за поставяне на рекламни материали, брошури, бизнес литература, меню и още много други на масата или настолен компютър.Широко се използва за търговия на дребно, тихи търгове, мероприятия и / или маркетинг, както и реклама в медии с ширина от 4 инча. 2 Дисплея за брошури в три събиране с притежателите на визитки за покупка, едно парче дизайнерски държач за карти няма да падне, тъй като те формуются като едно цяло. Размер на хартията : 4 x 9. Показва материал в три събиране на ширина до 4 см и до 50 стандартни визитки.

Други функции

Най-добри сделки