.

.

Магазин Boping Лесно Луксозно Украшение на Верандата, Монтиране на украса, Ръчно изработени, Украсата на Дома на верандата, Украса Украса на Стаята, Окачване, Коледна ?

Магазин Boping Лесно Луксозно Украшение на Верандата, Монтиране на украса, Ръчно изработени, Украсата на Дома на верандата, Украса Украса

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Трайни украса : Те са надеждни , нямат мирис, трайни , им е лесно да се деформира или скъсаОсвен това, благодарение на добрата технология и висококачествени материали, Те Лесно Изчезват и могат да се задържат по-дълго време.Подходящ е за всеки повод, като Барове, ресторанти, кафенета, Офиси, къщи и т. може да се закача за декорация на вашата стена. тази голяма стенни венец с овесени ядки придава характер и чар на някоя стена в дома си.Идеален За декориране на Почти всяко помещение В помещение и на открито.Било то за ваше собствено ползване Или за подарък Добър Приятел, Той е много подходящ.Продуктът е много Характерен.Завеси Изключително Гъвкави.Това ще Даде на Вашия дом Приятна атмосфера.Дръж Го в таблата на леглото си, в хола си, на стената на галерията, ние прозорци, Над яслите на Вашето дете В детската градина или на фона на сватба или парти!.Трайни украса : Те са надеждни , нямат мирис, трайни , им е лесно да се деформира или скъса.Освен това, благодарение на добрата технология и висококачествени материали, Те Лесно Изчезват и могат да се задържат по-дълго време.Подходящ е за всеки повод, като Барове, ресторанти, кафенета, Офиси, къщи и т. може да се закача за декорация на вашата стена. тази голяма стенни венец с овесени ядки придава характер и чар на някоя стена в дома си.Идеален За декориране на Почти всяко помещение В помещение и на открито.Било то за ваше собствено ползване Или за подарък Добър Приятел, Той е много подходящ.Продуктът е много Характерен.Завеси Изключително Гъвкави.Това ще Даде на Вашия дом Приятна атмосфера.Дръж Го в таблата на леглото си, в хола си, на стената на галерията, ние прозорци, Над яслите на Вашето дете В детската градина или на фона на сватба или парти!.Магазин Boping Light Луксозно украса за верандата, монтиране на украса, ръчно изработени, украса за дома верандата, украса за цветя в стаята, окачване, Коледна лента, панделки за дърво, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 312 грама опаковка Размер : 42x42x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки