.

.

Cabilock 3шт метални колани чантата си портфейли раница, чанта закачалка за съхранение на гардероба виси организатор закачалка организатор за гардероба на Чантата, ча?

Cabilock 3шт метални колани чантата си портфейли раница, чанта закачалка за съхранение на гардероба виси организатор закачалка

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Окачен титуляр за чанти : Практични и декоративни куки може да се използва широко в спалнята, банята, всекидневната или кабинетаЗакачалка за чанти : Закачалка за чанти е с висока носеща способност, това е един добър инструмент за популяризиране и съхранение на багажа.Закачалка за чанти : Здрава метална конструкция : Закачалка за чанти е изработен от солидна стомана с тънък антикоррозийным покритие, я достатъчно, за да побере тежка чанта с тегло до 30 кг. Окачен титуляр на чантата : Закачалка за дамска с няколко куки е по-голяма капацитет и помага да се класифицират и подреждат различни портмонета и чанти.Закачалка за чанта : Закачалка за дамска има конструкция с няколко куки и е подходящ за съхранение на чанти, дамски чанти през рамо и вратовръзка.Окачен титуляр за чанти : Практични и декоративни куки може да се използва широко в спалнята, банята, всекидневната или кабинета.Закачалка за чанти : Закачалка за чанти е с висока носеща способност, това е един добър инструмент за популяризиране и съхранение на багажа.Закачалка за чанти : Здрава метална конструкция : Закачалка за чанти е изработен от солидна стомана с тънък антикоррозийным покритие, я достатъчно, за да побере тежка чанта с тегло до 30 кг. Окачен титуляр на чантата : Закачалка за дамска с няколко куки е по-голяма капацитет и помага да се класифицират и подреждат различни портмонета и чанти.Закачалка за чанта : Закачалка за дамска има конструкция с няколко куки и е подходящ за съхранение на чанти, дамски чанти през рамо и вратовръзка.Пратката включва 3 бр. x 1 × Закачалка за дамска Характеристики -Материал : Железни куки за шапки -Размер : 37,00 X14,00 X1,00 см/14,54 X5,50 X0 Титуляр за чанти. -Цвят : черен закачалки за чанти от неръждаема стомана - Гладки ръбове и не поцарапают си чанта или колан, а също така на ръцете, давайки ви голямо удобство закачалки за чанти. - Закачалка за чанти е с висока носеща способност, това е един добър инструмент за популяризиране и съхранение на куки за закачалки за чанти. - Вертикална штабелируемая дизайн за спестяване на място при съхранение.Лесен за употреба, удобен за переноске, подходящ за домашна употреба или съхранение чанти-организаторите за кабинет. - Интелигентен дизайн, предназначен за окачване на чанти в гардероба си или на стената, предпазва чантата от гънки и куки за окачване на чанти.

Други функции

Най-добри сделки