.

.

Подвижна закачалка за панталони, Дървена Количка-организатор за гардероба, Органайзер за панталони/Дънки/Мотобрюков, с 12 Подвижни стелажи и 4 колела, Лесно става, М?

Подвижна закачалка за панталони, Дървена Количка-организатор за гардероба, Органайзер за панталони/Дънки/Мотобрюков, с 12 Подвижни

BGN 47.70

Брой продукти
На склад

【Спестяване на пространство】 Тази закачалка за панталони с 12 куки за панталони от масивно дърво, че ви дава възможност да спестят повече място при съхранение, се сбогува с хаотично гардероб миналото и да си брюкам домашен уютОсвен това, закачалка ви позволява да видите всички панталони веднага, което улеснява избора на дрехи. 【Дървена конструкция】 е Изработена от висококачествена дървесина от бук, масивна текстура, много здрав и издръжлив.А по-дебел окачен на прът прави закачалка-здрава, максималната товароносимост е 10 кг., Освен това, продуктът е с красив и елегантен външен вид.На базата На силна стабилност и двете са прекрасни. 【Универсални въртящи се колела】Дизайн дамско колело прави закачалка за панталони по-удобни за преместване.Както колела отдолу, може да се монтира, което го прави по-удобен за вас при вдигане.Ако сложите на закачалка на легло, вие винаги ще могат да се сдобият с желаната дрехи, което ви спестява време и усилия. 【Портативен дизайн】Вертикален дизайн за съхранение гарантира, че дрехите не се деформират и позволява сбогува с проблем, заключавшейся в това, че в миналото дрехи винаги е била помятой.Освен това, височината на закачалки практичен, дори мъжки панталони не ще волочиться по пода, подходящ за подбор и настаняване на разнообразни дрехи, с избора и използването на, удобен за съхранение. 【Широко се използва】Му може да се движи на колела по всяко удобно за вас място, например, в хол, спалня, балкон, гардероб и т., А тя е лесна и удобна, лесно ще може да се използва и като закачалки за кърпи или сушилни, осигурява ефективно съхранение, което позволява да се опрости транспорт на дрехи. 【Спестяване на пространство】 Тази закачалка за панталони с 12 куки за панталони от масивно дърво, че ви дава възможност да спестят повече място при съхранение, се сбогува с хаотично гардероб миналото и да си брюкам домашен уют.Освен това, закачалка ви позволява да видите всички панталони веднага, което улеснява избора на дрехи. 【Дървена конструкция】 е Изработена от висококачествена дървесина от бук, масивна текстура, много здрав и издръжлив.А по-дебел окачен на прът прави закачалка-здрава, максималната товароносимост е 10 кг., Освен това, продуктът е с красив и елегантен външен вид.На базата На силна стабилност и двете са прекрасни. 【Универсални въртящи се колела】Дизайн дамско колело прави закачалка за панталони по-удобни за преместване.Както колела отдолу, може да се монтира, което го прави по-удобен за вас при вдигане.Ако сложите на закачалка на легло, вие винаги ще могат да се сдобият с желаната дрехи, което ви спестява време и усилия. 【Портативен дизайн】Вертикален дизайн за съхранение гарантира, че дрехите не се деформират и позволява сбогува с проблем, заключавшейся в това, че в миналото дрехи винаги е била помятой.

Други функции

Най-добри сделки