.

.

Пресата за коса Flat Iron 2 в 1 Турмалиновый Керамични Утюжок За изправяне на коса с регулируема температура (Цвят: черен размер: AU)

Пресата за коса Flat Iron 2 в 1 Турмалиновый Керамични Утюжок За изправяне на коса с регулируема температура (Цвят: черен размер:

BGN 19.68

Брой продукти
На склад

❤Керамични утюжок с турмалин – косата става копринено гладка и хидратирана, благодарение на керамично пластинам с турмалинТехнология за отопление в далечния инфрачервен диапазон помага за намаляване на статични смущения, като придава на косата копринен и блестящ вид. ❤Универсална стайлинг на коса – Ергономичен дизайн със заоблени ръбове и плаващи плочи, които се събират заедно, създаване на директни къдрици.Въпреки това, едно движение на китката можете също така да създаде меки вълни и къдрици. ❤Гладка и лъчисти за няколко минути – Благодарение на керамично пластинам с турмалин този утюжок равномерно и бързо се разпределя на топлинна енергия, чрез свеждане до минимум на въздействието на топлина и създаване на траен обем и блясък!. ❤Регулируем температурен режим – лесно включване / изключване и въртящ се диск, който се регулира в интервала от 140 ° F до 450 ° F, за да можете да персонализирате своя стил.Този невероятен пресата за коса е идеален за всеки тип коса. ❤Удобен кабел със завъртане на 360 градуса – плюс, кабел с дължина от 9 фута ви позволява да маневрира по своему, за да създаде перфектния начин, като помага да се направи всеки ден полагане на задължително. ❤Керамични утюжок с турмалин – косата става копринено гладка и хидратирана, благодарение на керамично пластинам с турмалин.Технология за отопление в далечния инфрачервен диапазон помага за намаляване на статични смущения, като придава на косата копринен и блестящ вид. ❤Универсална стайлинг на коса – Ергономичен дизайн със заоблени ръбове и плаващи плочи, които се събират заедно, създаване на директни къдрици.Въпреки това, едно движение на китката можете също така да създаде меки вълни и къдрици. ❤Гладка и лъчисти за няколко минути – Благодарение на керамично пластинам с турмалин този утюжок равномерно и бързо се разпределя на топлинна енергия, чрез свеждане до минимум на въздействието на топлина и създаване на траен обем и блясък!. ❤Регулируем температурен режим – лесно включване / изключване и въртящ се диск, който се регулира в интервала от 140 ° F до 450 ° F, за да можете да персонализирате своя стил.Този невероятен пресата за коса е идеален за всеки тип коса. ❤Удобен кабел със завъртане на 360 градуса – плюс, кабел с дължина от 9 фута ви позволява да маневрира по своему, за да създаде перфектния начин, като помага да се направи всеки ден полагане на задължително.

Други функции

Най-добри сделки