.

.

Queenwish / за Многократна употреба на окото чанти от 3 теми, окачени чанта за съхранение, кухненски плажни чанти за плодове и зеленчуци, миещи мрежести торби за картофи ?

Queenwish / за Многократна употреба на окото чанти от 3 теми, окачени чанта за съхранение, кухненски плажни чанти за плодове и зеленчуци,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Подобрен материал : Мрежест органайзер за хранителни стоки чанти Queenwish е изработена от висококачествен полиестерЗа многократна употреба и моющийся : Лек мрежест чувал Queenwish може да се пере в перална машина.Портативен дизайн : Mesh bag Queenwish 3 в опаковка, не твърде голяма, но подходяща чанта за съхранение, която лесно се закача на кухненска стена, лесни за носене в чантата си. 3 опаковки за различни приложения, малки, но и приложими в повечето случаи, за да излезете на улицата.Какво ще излезе : 2 бр. малък размер за лук и чесън или котлети.Безплатно връщане в рамките на 30 дни.Опитайте, няма да се притеснявате, След като услуга. 3 броя в комплект, 2 от които са средни по размер за плодове и 1 малък размер за чесън и лук.Висулка за чанта за съхранение, перфектен органайзер за вашата кухня.Миещи се и многократна употреба, сгъваем и преносим, удобни чанти за вкъщи и за излети и пътувания.

Други функции

Най-добри сделки