.

.

Zerodeko 2 елемента Контейнер за Памучни Дискове Прозрачна Кутия-Органайзер Прозрачна Кутия-Органайзер За Бижута Притежателят на Памучни Тампони Кръг на Притежателя ?

Zerodeko 2 елемента Контейнер за Памучни Дискове Прозрачна Кутия-Органайзер Прозрачна Кутия-Органайзер За Бижута Притежателят на Памучни

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Пластмасата Калъф за съхранение памучни тампони : Банка за баня Прозрачна банка удобен за разграничаване на продукти и лесно търсене на това, което искате.Опаковка акрилни, памучни дискове : С покритие за по-добро съхранение.Устойчив на сух, с мек сапун и вода.Прозрачна опаковка за памучни тампони : Гъвкав и лесен за използване, той ще намери място в много от стаите на дома си : апартаменти, вили, помещения в общежитието, проходимост и къмпинги.Калъф за съхранение на бижута : идеален за съхранение на памучни топки, памучни тампони, подложки за грим и други аксесоари за грим.Можете да поддържате своята спалнята или банята в ред.Банка за памучни топки : Изработени от първокласни акрил, деформират лесно, безопасно. Калъф за съхранение на памучни тампони : Банка за баня Прозрачна банка удобен за разграничаване на продукти и лесно търсене на това, което искате.Опаковка акрилни, памучни дискове : С покритие за по-добро съхранение.Устойчив на сух, с мек сапун и вода.Прозрачна опаковка за памучни тампони : Гъвкав и лесен за използване, той ще намери място в много от стаите на дома си : апартаменти, вили, помещения в общежитието, проходимост и къмпинги.Калъф за съхранение на бижута : идеален за съхранение на памучни топки, памучни тампони, подложки за грим и други аксесоари за грим.Можете да поддържате своята спалнята или банята в ред.Банка за памучни топки : Изработени от първокласни акрил, деформират лесно, безопасно i. Списък на пакетите 2 x титуляр за тампони Характеристики на банките титуляр за тампони -Произведен от първокласна акрил, не е деформиран лесно, сигурно и е подходящ за кутии-организаторите за грим. - Материал : Акрил банка за баня. - Бистра банка удобен за разграничаване на продукти и лесно търсене на правилния притежателя за памучни пръчки. - Размер : Приблизително 11 х 7 х 7 см Опаковка за памучни тампони. - Идеален за съхранение на памучни топки, памучни тампони, подложки за грим и други аксесоари за грим.Дръжте спалнята си или в банята, наред с опаковка памучни щеки Qtip. -Изящна изработка осигурява гладка повърхност и усещането за ръцете на акрилни банка за съхранение. - Цвят : Прозрачен калъф за съхранение на бижута. - С капак за по-добро съхранение.Устойчиви на спукване, козметичен хлопчатобумажный притежателя си със сапун и вода.

Други функции

Най-добри сделки