.

.

HOSAILY Грунд за грим на лицето, Минимизатор още и Редуктор за лице, Грунд-стик с Невидими пяна за Проблемна кожа Водоустойчива и устойчива Текстура за Мазна кожа, Бист?

HOSAILY Грунд за грим на лицето, Минимизатор още и Редуктор за лице, Грунд-стик с Невидими пяна за Проблемна кожа Водоустойчива и

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

【Основа за красота】 Нашата грунд за лице се превръща лицето в безупречно, гладко платноПодобрява нанасяне на тонален крем или прах и е добър избор за изглаждане, осветление и намаляване още преди грим.Създайте невидимо, трайно естествено матово покритие. 【Жесток и вегетариански】 Нашия грунд жесток и вегетариански, и той е достатъчно нежен за най-чувствителните типове кожа. 【Безупречен грим】 Специално разработен грунд за лице размива фини бръчки и пори, осигурявайки гладко покритие.Тази гладка хидратиращ формула изравнява текстурата на кожата, намаляване на порите и бръчките.Това дава на кожата невероятна гледка и ще стане идеално гладка. 【Водоустойчив и издръжлив】 След използване на тази грунд-стик тя не само ще ви основите за по-гладка, но и трудно ще изтрие.Дори ако имате изпотяване на лицето, грим винаги ще остане идеално. 【Начин на приложение】 Нанесете малко количество праймера за почистване на кожата и равномерно по лицето, преди да нанесете грима.Нашата хидратиращ основа-грунд за грим осигурява идеална основа за тонални кремове, прах и консилеров.Описание на продукта : Размер : 7*6*3 см/2.18 Тегло : 34 г/1,2 грама на Помещение включва : 1 бр. грунд за грим за лице Тип кожа : за цялата кожа Функции : 1. Направете кожата си гладка. Намаляване на видимите пори и выровняйте кожата. Дава ви добра основа за тонален крем. Направете кожата си гладка и нежна. Направете така, че вашият грим изглеждаше естествено и постоянно.Полезни съвети : 1. Моля, съхранявайте този продукт на място, недостъпно за деца. Ако чувствате някакъв дискомфорт, моля, спрете да го използвате. От ъгъла на снимане, осветлението или други причини могат да бъдат малки разлики между изображения и реална стока.Моля, консултирайте се с реалния продукт.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто и бързо обслужване, ако се нуждаете от някаква помощ.

Други функции

Най-добри сделки