.

.

Вентилатор на тавана PAKFAN Industrial 6 Лампи с дистанционно управление, Led нисък профил Таванна Вентиляторная Лампа с мощност 42 Вата, 3-Статия 3-Цветен Затемняемая Вентиля?

Вентилатор на тавана PAKFAN Industrial 6 Лампи с дистанционно управление, Led нисък профил Таванна Вентиляторная Лампа с

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Висококачествен мед мотор】 Тих и удобен вентилатор на тавана работи безпроблемно с по-силен поток от въздух и без шумХладно на външния дизайн, което го прави добър за декорация на дома. 【Димиране и промяна на цветовата гама на】 вентилатор на тавана с осветление дистанционно управлява всички операции за корекция на цветовата температура, осветление и три степени на вятъра.Вентилатор или осветление могат да се включват отделно. 【Модерен вентилатор на тавана】 Този модерен вентилатор на тавана с дистанционно управление е привлекателна, макар и да остава прост.Плавен дизайн ножове му придава красив, елегантен и прост вид. 【Приложим сценарий】 вентилатори могат да се използват в бара, хотела, кухните, стаи хол, трапезария, спалня, на открито и в други помещения. добра подвесная система може да подвешиваться до плоскому тавана и наклонному тавана. 【Ефективна инсталация】 Инструкции за инсталиране много познати, и им е лесно да се следват.Можете да се запишете на скъпо струващи разходи за наемане на електрозахранване и да завърши монтажа на себе си.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви объркване. * Този вентилатор на тавана с осветление - това е индивидуално и стилен дизайн за вашия дом.Модерен вентилатор на тавана скрит монтаж оборудван малошумным ветромотором за намаляване на шумовых смущения.Нашият тавана лампа с вентилатор може да създаде за вас тиха и комфортна среда за сън.* Модерен фен специално проектиран за безопасно и енергийно ефективно използване на трайна твърди ножовете продължават дълги години, без увиснала, за плавно operation.Name : Тавана лампа с низкопрофильным вентилатор Стил : Модерен, лесен Материал : желязо + акрил Цвят : черен, бял, златен Размер : 60*24 Смтип лампа : led 42 Втрегулируемые предаване : 3 прехвърляне на Цвета на светлина : 3-цветен диммируемый Източник на захранване : AC / DC Мощност : 1-60 Втвольтажи : 110-240 Начин на монтаж : на тавана Брой в пакет : 1 Тип монтаж : наполовина вълни Стил за превключване : дистанционно управление * 3 тон (топла светлина 3000 До неутрална светлина 4500 До и бяла светлина 6000 к), 3 регулиране на скоростта.Функцията за синхронизиране.* Функция за изключване на таймера ще ви осигури спокойна нощ след сън. * Подходящ за фитнес зала, кабинет, офис, модерни спални, хол ферма за традиционното хранене, модерна медия стаята и т.

Други функции

Най-добри сделки