.

.

Набор от акрил на прах за нокти 1,8 унции X 3 цвята за изграждане, създаването на различни декорации за нокти, Лампа за нокти, не се изисква Стартов пакет на базата на а?

Набор от акрил на прах за нокти 1,8 унции X 3 цвята за изграждане, създаването на различни декорации за нокти, Лампа за нокти,

BGN 3.26

Брой продукти
На склад

Комплект акрилни пудр от 3 теми - прозрачен + бяло + розово диня - може да се изгради, за да изрежете и записвам акрилни ноктиГолям капацитет 50 г /50 мл около 1,8 грама- по-голям, отколкото при повечето продукти на пазара. Идеален за начинаещи - Няма нужда да се професионални умения за нокти-арт, акрилна пудра на прах е много лесно да се прилага от никого.Идеална рана къща и в салона.Дълъг срок на експлоатация - За най-добри резултати тази акриловую захар трябва да се използва заедно с акрилна течност, при правилно използване тя ще продължи не един месец. акрилна пудра на прах осигурява перфектно консистенция и отлична адхезия.Това самовыравнивающийся полимер, който изисква минимална подаване на рекламации в рамките на 30 дни - Ако имате някакви недоволство, свържете се с нас, за да получите удобен следпродажбено обслужване.ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Моля, отиди и направи покупка с пълна увереност.Споделете удоволствието от нийл-арт и изпращайте вашите ценни предложения.Ние се стремим да се гарантира, че нашите клиенти са доволни от висококачествени продукти за нокти-арт и изключително обслужване.Всяка поръчка включва нашата 30 дневна политика за връщане без въпроси и сервизно обслужване 24/7.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително решение.Как да използвате? 1. Подстригване и подпилите ноктите, както и почистете повърхността на ноктите на памучен диск, потопен в моющем средство. Изсипете акриловую течност във форма, да се потопите четката, за да вземе акриловую течност и прах (възниква смес, наречена кристаллическим етер), а след това нанесете с четка върху повърхността на нокътя, за изрязване, за изграждане. Кристален ефир ноктите напълно изсъхва на въздуха. Нарежете и подпилите ноктите до желаната дължина и форма.ВНИМАНИЕ : Избягвайте контакт с очите, устата и кожата.Ако възникне някакъв инцидент, незабавно се консултирайте с лекар.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Моля, обърнете внимание, че акрилна пудра на прах ще действа по различен начин (да изсъхне в различно време) при работа с различна акрилна течност.

Други функции

Най-добри сделки