.

.

JTWIE [5 в 1 за iPhone 14 Калъф 6,1 инча, с 2 пакети защитно фолио за екрана + 2 пакет защитно фолио за обектива на камерата, Течен Силиконов Тънък устойчив на удари Защитен калъ?

JTWIE [5 в 1 за iPhone 14 Калъф 6,1 инча, с 2 пакети защитно фолио за екрана + 2 пакет защитно фолио за обектива на камерата,

BGN 4.66

Брой продукти
На склад

?️【Издръжлив силикон и отлично сцепление】 : Предназначен за своята практика iphone 14 (6,1 инча) с помощта на висококачествена течен силикон, че 100 пъти повишава трайността на традиционните седалкитеОсигурява гладък, но не хлъзгав хващане, както и осигурява удобна ръкохватка, която никога не е деформиран и не се чупи.Нанесете в неблагоприятна посока слой на нов антиадгезионного нано-олеофобного покритие. ?️【2 защитни фолиа, изработени от закалено стъкло】 : защитен слой от закалено стъкло с твърдост 2 опаковки, предназначени за корпуса на телефона i Phone 14 с диагонал от 6,1 инча за защита на екрана на телефона от случайни капки. закалено стъкло 0,33 мм поддържа чувствителността на реакция 99,99% и никога не се драска.Рамка с дебелина 1,5 мм над екран осигуряват допълнителна защита само на корпуса. ?️【2 опаковки със защитно фолио за обектива HD-камера 】 : Специално разработена черна защитно фолио за обектива на камерата за своята практика iphone 14 придава на всяка снимка и видео на оригиналната красота.Не влияе върху светкавицата, а също и повишава коефициента на пропускливост на светлина до 99,99%. надвеси диаметър 1,3 мм над камерата го предпазват от случайно падане и надраскване.Осигурява дълготраен свеж и запазва качеството на ярка, боя изображение. ?️ 【Подплата от микрофибър и безжично зареждане】 : Мек силиконов калъф лесно се увива около вашия i Phone 14. Подплата от микрофибър предпазва задния панел на вашия телефон от ежедневните драскотини и предпазва от прах.Ултра тънък с минимална громоздкостью за защита на телефона, без всякакво натоварване.Лек дизайн осигурява бърза безжична зареждане всеки един момент. ?️【Доживотна подмяна на 】 : Нашият принцип -винаги се ориентират към клиента.Ние се стремим да осигурим бързо и приятно пазаруване.Това не само ще ви помогне да решите проблема с избора, но и ще осигури доживотна замяна силиконов своята практика за вашия i Phone 14. ? Ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. ?1 * Калъф за телефон i Phone 14. ?1 * Калъф за телефон i Phone 14.

Други функции

Най-добри сделки