.

.

GLSTOY Пъпове за Деца, Скута Памучни Аксесоари, Колан, Стоки за Дома, Пъпа, Бели Детски Регулируеми Ленти за Новородени, Протектори, Удобна Детска Шапка, Херния 4 бр.

GLSTOY Пъпове за Деца, Скута Памучни Аксесоари, Колан, Стоки за Дома, Пъпа, Бели Детски Регулируеми Ленти за Новородени, Протектори,

BGN 14.99

Брой продукти
На склад

ЕЛАСТИЧЕН ДЕТСКИ пъпове - ефективно предпазват стомаха на детето от появявам по време на сънСРЕДСТВА за ЗАЩИТА на пъпната ВРЪВ НА БЕБЕТА - те могат да намерят широко приложение във всяка ситуация, например, когато дете обича да преобърне през нощта или да се намира в една стая с климатик, че може да го предпази от простуда.Превръзки за детски корема - те предпазват бебето от студа и може да се намира в помещения и на улицата. КОЛАН за пъпа на бебето - по време на Операция един лесен, удобен и практичен, бережная и носи облекчение, а на детето комфортно. Колан за пъпа на новороденото-пъпната връв на бебето е направена от висококачествен памук материал приятен за кожата, дишаща, впитывающего пот, безопасно и не скручивающегося.ЕЛАСТИЧЕН ДЕТСКИ пъпове - ефективно предпазват стомаха на детето от появявам по време на сън.СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на пъпната ВРЪВ НА БЕБЕТА - те могат да намерят широко приложение във всяка ситуация, например, когато дете обича да преобърне през нощта или да се намира в една стая с климатик, че може да го предпази от простуда.Превръзки за детски корема - те предпазват бебето от студа и може да се намира в помещения и на улицата. КОЛАН за пъпа на бебето - по време на Операция един лесен, удобен и практичен, бережная и носи облекчение, а на детето комфортно. Колан за пъпа на новороденото-пъпната връв на бебето е направена от висококачествен памук материал приятен за кожата, дишаща, впитывающего пот, безопасно и не скручивающегося.Списък на пакетите 4 x превръзка на корема Характеристики -Детска превръзка на пъпа защитава раната на пъпната връв на новороденото бебе от инфекции и помага на раната се излекува по-бързо има пъпна връв. -Отговаря на нуждите на детето, подходящи за долната част на корема, облекчава симптомите на болка в корема. -По-голяма еластичност на кожата, практически защита на корема на мама не е нужно да се притеснявате за малък корема, студени детски обертываниях за корема. -Използване на висококачествени материали и изящна изработка производство, за да се гарантира практичност детска превръзка на пъпа. -Удобно носете на стомаха на детето.Също така може да се освободи корема на бебето от студа на пъпната връв на новороденото. -Материал : Лента от чисто futon пуповинного кабел.Описание на продукта Защитни облицовки върху пъпа за детската кожа-безвредни, еластични, дебели и топли.

Други функции

Най-добри сделки