.

.

Meprotal 4 бр., Кука за Роба, Държач за Кърпи, Държач за дрехи от Неръждаема Стомана, монтиран на стената Кука, Дължина на пръта 1,65 Инча, Спалня, Баня, Дневна, Офис (черен Ма?

Meprotal 4 бр., Кука за Роба, Държач за Кърпи, Държач за дрехи от Неръждаема Стомана, монтиран на стената Кука, Дължина на пръта 1,65

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

♦ 【Съдържание на опаковката】 4 бр х кука за монтиране на стена; 12 бр. ♦【Размери】 Дължина на прът : 42 мм / 1,65 инча; Диаметър на корпуса : 40 мм / 1,57 инча; Дебелина на корпуса : 6 мм / 0,24 инча. ♦【Високо качество】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е здрав, устойчив на корозия и ръжда.Гладка повърхност, е също много лесен за почистване, е достатъчно само леко избършете. ♦【Широк спектър от приложения】Му може да се инсталира в хола, банята, кухнята, офиса и на други места.Се използва за закачане на хавлиени кърпи, хавлиени кърпички, палта, шапки и т. Може да ви помогне лесно е нещо да се съхранява. ♦【Лесна инсталация】 Инсталацията е проста, а на страницата с детайли за продукта са дадени подробни инструкции за инсталиране.Освен това, в пакета има 12 безплатни винтове, така че не е нужно да придобият подходящи винтове за монтаж. ♦ 【Съдържание на опаковката】 4 бр. х кука за монтиране на стена; 12 бр. ♦【Размери】 Дължина на прът : 42 мм / 1,65 инча; Диаметър на корпуса : 40 мм / 1,57 инча; Дебелина на корпуса : 6 мм / 0,24 инча. ♦【Високо качество】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е здрав, устойчив на корозия и ръжда.Гладка повърхност, е също много лесен за почистване, е достатъчно само леко избършете. ♦【Широк спектър от приложения】Му може да се инсталира в хола, банята, кухнята, офиса и на други места.Се използва за закачане на хавлиени кърпи, хавлиени кърпички, палта, шапки и т. Може да ви помогне лесно е нещо да се съхранява. ♦【Лесна инсталация】 Инсталацията е проста, а на страницата с детайли за продукта са дадени подробни инструкции за инсталиране.Освен това, в пакета има 12 безплатни винтове, така че не е нужно да придобият подходящи винтове за монтаж.Характеристика : Материал е от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Той е лесен за поддръжка и няма да загуби своя блясък.В горната част на полюса има стърчащи диск, което предотвратява подхлъзване виси неща поради вятъра.При почистване трябва само избърсване на мръсотия парцал.Модерен външен вид, може да отговаря на всеки стил на оформяне.Можете да го инсталирате в хола, банята, кухнята, офиса и на други места.Се използва за закачане на хавлиени кърпи, хавлиени кърпички, палта, шапки и т. Е добър помощник за съхранение на вещи.Етапи на инсталацията : 1.

Други функции

Най-добри сделки