.

.

Шейкър за сол и пипер MosJos Mason Jar - набор от стъклени дозаторов за подправки в селски стил с метални капаци. Стари буркани-зидари с капацитет от 5 грама. (Оригиналната Ш?

Шейкър за сол и пипер MosJos Mason Jar - набор от стъклени дозаторов за подправки в селски стил с метални капаци. Стари буркани-зидари

BGN 4.40

Брой продукти
На склад

СОЛОНКА И пипер гърне "СЕЛСКА КЪЩА" : за поръсване на вашите вкусни ястия със сол и черен пипер се появи нов стил!Този комплект за сол и пипер с оригинален дизайн mason и метални капаци от премиум-клас е чудесно място за подаване на подправки!ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕЛСКИ СТИЛ : Неподправена декорация от камък и стъкло, оригинален принт на тези шейкерах за сол и пипер в селски стил създават прекрасна украса за вашата маса за години напред.ПОРЪСЕТЕ ПОДПРАВКИ С ЛЕКОТА : Завинчивающиеся капачки, предотвратява попадането на влага, така че можете да използвате вашите стари сол и перечницы за зареждане ястия по ваш вкус. ПРОСТ ГРИЖИ ЗА ПРИБОРИ : Практичността на дизайна на банките mason означава, че можете бързо да се измие набор от солонок и перечниц ръчно, така че те да останат чисти.ИДЕАЛНА КАПАЦИТЕТЪТ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО : по-Голям капацитет от този набор диспенсеров за пипер и сол 5 унции идеален за семейства, които обичат приправлять си ястия, без добавяне на постоянно ги!.Нашите шейкъри за сол и пипер с традиционния модел във вид на каменна банки и оребрени модел отговарят на неподвластному време на стила кънтри, който със сигурност ще доведе до маса от комплименти.Те отразяват същността на функционалността на фермерска къща и се вписват перфектно в годината на реколтата, селски, традиционна кухня в стил кънтри или шебби-шик.

Други функции

Най-добри сделки