.

.

Ластични ленти за шиене, Еластични, висока еластичност, Гладки, плоски, 50 ярда, 1/8 инча, 3 mm, произведени със собствените си ръце - Са идеални за маски за лице и шиене (и?

Ластични ленти за шиене, Еластични, висока еластичност, Гладки, плоски, 50 ярда, 1/8 инча, 3 mm, произведени със собствените си ръце

BGN 4.33

Брой продукти
На склад

● ЦВЯТ и размер - 1/8 инча, 3 мм 50 ярда в един свитък.Два варианта на цвят : бял или черен. ● Висококачествени материали - благоприятна за околната среда гума и полиестер, отличаващ се с висока еластичност и гъвкавост.Той е здрав и ви дава усещане за комфорт и пропускливост на въздуха.Супер еластичен професионален шнур за маска.Еластичен кабел издръжлив и дишаща, мека текстура и еластичност няма да навредят на ушите си.Нашият еластична каишка и интересите на повечето хора и осигурява пропускливост на въздух при запазване на дълголетието. ● Широко приложение - Идеална еластична лента, чудесно за превръзки маска, колани, връзки за обувки, ремъци, гумени ленти за коса, изрезки, шорти, поли, ръкави, леггинсов, бански костюми, чалми на главата, връзки, гумени ленти за перуки, завязок за списания, маски, шапки, чанти или бижута. ● ЕЛАСТИЧНИ - има "повече" на еластичност в сравнение с обикновените гумени ленти.Лесно се реже в зависимост от вашите нужди шиене.Може да бъде отрязан на всяка дължина, която искате. ● УДОБНА еластична лента с плетением от полиэстеровой плат и гума от полипропиленови влакна, здрава и удобна за използване.Може да се пере в машина. ➢ 50 ярда еластични ленти за шиене 1/8 инча, 3 мм, плоски, се предлагат в 2 цветови варианта : черно дъвка и бяла дъвка. ➢ Висока еластичност, висококачествени плоски дъвка.Дишащи, трайни, удобни и елегантни.Се отличава с висока еластичност и гъвкавост.Мека консистенция го прави по удобни за носене на ушите и всяко друго място.Лесно кроится, за да отговори на всички нужди на шиене и запазва своята устойчивост. ➢ Е идеален за направата на маски за лице, белезници, за шиене, се използват като връзки за обувки, колани, определяне на перуки, бельо, панталони, спортни облекла, поли, колани, изрезки и много други безброй области на приложение.Направете това сами.Внесете своя мечта в реалност с помощта на тези еластични ленти с най-високо качество. ➢ Материал : екологично чист натурален каучук и полиестер.

Други функции

Най-добри сделки