.

.

Костюми Господин Moyikiss Studio За Малки Момчета, Комплект Къси Панталони За Малки Момчета, Риза с Къс ръкав + Панталони на Подтяжках + папийонка

Костюми Господин Moyikiss Studio За Малки Момчета, Комплект Къси Панталони За Малки Момчета, Риза с Къс ръкав + Панталони на Подтяжках

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ПамукЗакопчалката на копчета. Материал : смес от памук, приятна за кожата, мека на допир, с приятна за тялото.Висок клас е най-Добрият подарък за вашите момчета. Джентльменские екипировки; Включва 1 х риза с къси ръкави + 1 х Къси панталони + 1 х тиранти + 1 х папийонка.Подходящ за много специални поводи : рожден ден, семейни тържества, сватба, Великден, Коледа, Хелоуин и ежедневни облекла и др;.Комплект дрехи за най-малките момчета-риза-топ и Къси панталони за лятото.Подходящ за детска възраст (от 6 месеца до 3 години).Цвят и стил за чай-в-точно като на снимките, красиви тоалети, лесно се поставят и свалят.Закопчалката на копчета. Материал : смес от памук, приятна за кожата, мека на допир, с приятна за тялото.Висок клас е най-Добрият подарък за вашите момчета. Джентльменские екипировки; Включва 1 х риза с къси ръкави + 1 х Къси панталони + 1 х тиранти + 1 х папийонка.Подходящ за много специални поводи : рожден ден, семейни тържества, сватба, Великден, Коледа, Хелоуин и ежедневни облекла и др;.Комплект дрехи за най-малките момчета-риза-топ и Къси панталони за лятото.Подходящ за детска възраст (от 6 месеца до 3 години).Цвят и стил за чай-в-точно като на снимките, красиви тоалети, лесно се облича и да стреля.Добре дошли в студиото Moyikiss Параметри : Пол : за момчета Материал : смес от памук Дължина дрехи : Обикновена Украса : папийонка Дължина на ръкав : Къс ръкав Стил : Модерен, всекидневни Яка с ревери Причина : всекидневни, подходящ за дневна ръчно и машинно пране на Помещение включва : 1 бр. панталони на бретелях + 1 бр. папийонка Студио Moyikiss също така препоръчва да се накисва и се изпират дрехите в топла вода преди първата употреба.Тъй като детската кожа е нежна.Дрехите могат да се перат както на ръка, така и в колата, но по-препоръчва се ръчно пране.Обслужване на клиенти Moyikiss Studio обещава да отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Ако имате някакви проблеми, като например информация за проследяване или проблеми с качеството на продуктите, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Gender:
Boys
Material:
Cotton Blend
Clothing Length:
Regular
Decoration:
Bowtie
Sleeve length:
Short Sleeve
Style:
Fashion, Casual
Collar:
Lapel
Occasion:
Casual,Daily
Both hand wash and machine wash is OK :
Package include:
1PC Tops+1PC Straps Pants+1PC Bow tie
Moyikiss Studio also suggest you to soak and wash the clothes with warm water before the first use. Since baby skin is delicate and tender. The clothes are both hand washable and machine washable, but hand washing is more recommended. :
Moyikiss Studio customer service promises to answer your questions within 24 hours. If you have any problems, such as, tracking information or products quality issues, feel free to contact us. :
Най-добри сделки