.

.

Hemoton 24 бр. Сплав за Влюбени, Флейта за Рожден Ден, Висулки за Гости: Маркери за Коктейли, Коледни Купа, Чар, Празнична Тема Разнообразни Коледни Мартини, Форма...:

Hemoton 24 бр. Сплав за Влюбени, Флейта за Рожден Ден, Висулки за Гости: Маркери за Коктейли, Коледни Купа, Чар, Празнична Тема

BGN 13.59

Брой продукти
На склад

Маркер за коледни чаши : вземете го със себе си, когато отивам на събитие, никога да не забравите да си напиткаМультяшные окачване за вино, чаши за вино : чудесно за Коледа, ресторанти, партита, KTV, коктейли, братство, барове, нощни клубове, семейства, сватби и т., Ключодържатели за вино, чаши за вино Тагове : Тези вина ключодържатели също са добър избор за изпращане на други като отлични коледни подаръци.Празнична стъклена финансирани : Украсени с коледни елементи, тя е очарователна.Декорация и идентификация на вашите чаши за вино, бутилки, чаши и така нататък.Маркер за идентифициране на чаши : окачване за вино, чаши за шампанско, Изработена от сплав, тези бисквитки за вино издържливи на продължителна употреба.Списък на пакетите в 12 x вино маркери Особености -Материал : сплав. - Те могат да украсят вашия чаша за вино, а също така да ви напомня, коя от тях е вашата чаша на масата за вечеря. - Вино, маркери от сплав лесно состариваются, лесно изчезват и са много. - Изработени от висококачествена сплав, винопроизводителите са достатъчно здрави и са практични за използване. - Можете да дадете тези висулки за вино, чаши за вино със своите приятели и семейството си като прекрасни коледни подаръци. -Цвят : Различни цветове. -Размер : около 4,00 X2,50 X0,50 см/1,57 X0,98 X0,20 инча. - Те са идеални за коледно парти и ще създадат приятна атмосфера за парти.Описание на продукта Ключодържатели за вино, чаши за вино Cartoon Изработени от хранителен сплав, и се отличават с издръжливост.фестивал стъклена финансирани Това са отлични инструменти за търсене на чаша вино сред многото вино, чаши за вино на вечери и празненства. маркер за идентифициране на стъкло, Те са добри помощници за идентификация на чаши за вино, соломинок и бутилки за напитки, които се ползват от различни хора.tag-окачване за вино, чаши за Този предмет представлява набор от маркери за вино, чаши за вино.

Други функции

Най-добри сделки