.

.

Електрическа горещ 9 QT за шведска маса с ролки Половин размер с автоматично изключване Нагреватели за шведска маса и Обслужването на уреди от Неръждаема стомана С ?

Електрическа горещ 9 QT за шведска маса с ролки Половин размер с автоматично изключване Нагреватели за шведска маса и Обслужването

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Форма за решетка, сертифицирана от FCC】 С цифров панел на дисплея си, тя може точно да показва текущата температурата на храната, лесно се чете и да се регулира температуратаСлед попълване на тенджери с вода лесно може да настроите температурата на термостата в диапазона от 86 ° F до 200 ° F (от 30 ° C до 93 ° C), в съответствие с вашите изисквания към захранването. Ниска консумация на енергия и висока ефективност. 【Форма за триене си 2 в 1】 Рулонная капачка от хранително-вкусовата неръждаема стомана и PVC.Практическа функция на цифровия дисплей.Ролетни Отгоре от Двете страни на Отворената прозрачен капак.Край на тавата вдигна, че капакът остава в областта за уведомяване на устойчива. 【Лесно се почистват и се обслужва от】 е Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана.Не ще се образува ръжда или корозия.Набор от съдове за печене е лесен за почистване.Тава за продукти, могат да се мият в миялна машина, което ви осигурява възможно най-добрия потребителски опит. 【Опаковка Съдържа】Ще получите - Основната електрическа жарочную котлона * 1, поднос за храна половин размер * 2, щипки за храна * 2, флип капак * 1, захранващ кабел * 1. Размер : 22,44 "x 14,17"x 13,78". 【Подходящите случаи】 - Добри електрически скари за кейтеринга, на банкет, на ресторант, на шведска маса, организиране на кетъринг или у дома. 【Форма за решетка, сертифицирана от FCC】 С цифров панел на дисплея си, тя може точно да показва текущата температурата на храната, лесно се чете и да се регулира температурата.След попълване на тенджери с вода лесно може да настроите температурата на термостата в диапазона от 86 ° F до 200 ° F (от 30 ° C до 93 ° C), в съответствие с вашите изисквания към захранването. Ниска консумация на енергия и висока ефективност. 【Форма за триене си 2 в 1】 Рулонная капачка от хранително-вкусовата неръждаема стомана и PVC.Практическа функция на цифровия дисплей.Ролетни Отгоре от Двете страни на Отворената прозрачен капак.Край на тавата вдигна, че капакът остава в областта за уведомяване на устойчива. 【Лесно се почистват и се обслужва от】 е Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана.Не ще се образува ръжда или корозия.Набор от съдове за печене е лесен за почистване.Тава за продукти, могат да се мият в миялна машина, което ви осигурява възможно най-добрия потребителски опит.

Други функции

Най-добри сделки