.

.

Дръжки за Пиле, Дръжки във формата на Петел, за да шкаф и чекмеджета, Декоративна Дръжка във Формата на Петел от Златния Цинк Метална Писалка за Кухненски шкаф и Обо?

Дръжки за Пиле, Дръжки във формата на Петел, за да шкаф и чекмеджета, Декоративна Дръжка във Формата на Петел от Златния Цинк

BGN 7.50

Брой продукти
На склад

【Материал】 като се Използват висококачествени материали от с сплав, старинни декоративни дръжки на шкафа под формата на петел добре изработени и са трайни, антикоррозийны и не са податливи на корозия, имат изискан външен вид 【Размер】 33 мм * 47 мм * 29 мм/1,29 инча * 1,85 инча * 1,14 инча. 【Декоративни Мебелни дръжки】Симпатична и забавна дръжка за чекмедже под формата на петел изглежда много красиво. гладка и фина работа, комфортна на допир и е в употреба.Придайте елегантен вид на мебелите за вашата кухня, хол и спалня, придайте на специфичния характер на подвижни кутии или шкафове вашата стая. 【Многоцелеви】 Е чудесен мебелен аксесоар и е най-добрият избор за подмяна на стари или повредени дръжки.Задаване на шкафове, чекмеджета, гардероби, гардероби, нощни шкафчета, библиотеки, кафенета или други мебелни врати.Също така е чудесен подарък за семейството и приятелите. 【 Лесна инсталация】 Всеки комплект дръжки оборудван с два винта с различни размери за удобно инсталиране.Инсталацията е лесна и удобна за използване.Пробиват дупка в корпуса, който искате да инсталирате, проденьте винт с обратната страна на такси и затегнете винта. 【Материал】 като се Използват висококачествени материали от с сплав, старинни декоративни дръжки на шкафа под формата на петел добре изработени и са трайни, антикоррозийны и не са податливи на корозия, имат изискан външен вид. 【Размер】 33 мм * 47 мм * 29 мм/1,29 инча * 1,85 инча * 1,14 инча. 【Декоративни Мебелни дръжки】Симпатична и забавна дръжка за чекмедже под формата на петел изглежда много красиво. гладка и фина работа, комфортна на допир и е в употреба.Придайте елегантен вид на мебелите за вашата кухня, хол и спалня, придайте на специфичния характер на подвижни кутии или шкафове вашата стая. 【Многоцелеви】 Е чудесен мебелен аксесоар и е най-добрият избор за подмяна на стари или повредени дръжки.Задаване на шкафове, чекмеджета, гардероби, гардероби, нощни шкафчета, библиотеки, кафенета или други мебелни врати.Също така е чудесен подарък за семейството и приятелите. 【 Лесна инсталация】 Всеки комплект дръжки оборудван с два винта с различни размери за удобно инсталиране.Инсталацията е лесна и удобна за използване.Пробиват дупка в корпуса, който искате да инсталирате, проденьте винт с обратната страна на такси и затегнете винта.

Други функции

Най-добри сделки