.

.

Оооо, скъпа, Скъпа Чорапи.. Push it Real Good,Чорапи подарък за майка, Подарък за бременни, Подарък за нова мама, Подарък за майка, Подарък за бъдещите майки по време на бреме?

Оооо, скъпа, Скъпа Чорапи.. Push it Real Good,Чорапи подарък за майка, Подарък за бременни, Подарък за нова мама, Подарък за

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 70% Памук, 28% Полиестер, 2% ликра. Дишаща И впитывающий материал : 70% памук, 28% полиестер, 2% ликра, помага на краката си няма да има миризма. тези удобни чорапи със средна дебелина, с унисекс дизайн подходящ както за американски, размери от 6 до 11. Подходящи за жени и мъже, са подходящи за всички сезони.УДОБНИ В ЧОРАП : тези чорапи са основно изработени от смес от полиестер с тънки шевове, плътни вискозни шевове и много на конци гарантират, че тези чорапи продължават дълго.тънка работа, обикновен външен вид, мека на допир, удобни в чорап, лесно се изтриват и се суши, не се свие и повреди, че осигурява удобно носене.ГЪВКАВОСТ В ИЗБОРА : те са проектирани така, че да изглежда добре и ще продължи дълго.Висококачествена конструкция придава на тези носкам допълнителна здравина и гъвкавост по време на чорапи.За вас това означава чифт чорапи, които са подходящи за носене през целия ден, независимо от това, което правите.Чорапите са идеални за всеки повод, когато се изправите на краката си по време на работа, официални събития или дори бездельничаете на дома.ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ : Чорапи с уникален дизайн, изискан подарък за Коледа, рожден ден, годишнина и празник или изненада за втората половина на специален повод.Това са и отлични идеи за подаръци за маниаци, с саркастичен тяхното чувство за хумор. 70% Памук, 28% Полиестер, 2% ликра. Дишаща И впитывающий материал : 70% памук, 28% полиестер, 2% ликра, помага на краката си няма да има миризма. тези удобни чорапи със средна дебелина, с унисекс дизайн подходящ както за американски, размери от 6 до 11. Подходящи за жени и мъже, са подходящи за всички сезони.УДОБНИ В ЧОРАП : тези чорапи са основно изработени от смес от полиестер с тънки шевове, плътни вискозни шевове и много на конци гарантират, че тези чорапи продължават дълго.тънка работа, обикновен външен вид, мека на допир, удобни в чорап, лесно се изтриват и се суши, не се свие и повреди, че осигурява удобно носене.ГЪВКАВОСТ В ИЗБОРА : те са проектирани така, че да изглежда добре и ще продължи дълго.Висококачествена конструкция придава на тези носкам допълнителна здравина и гъвкавост по време на чорапи.За вас това означава чифт чорапи, които са подходящи за носене през целия ден, независимо от това, което правите.

Други функции

Най-добри сделки