.

.

Balacoo 3 Серии Лигавник Ръкавици Плетени Калъф За Ръкавици Забавни Яки Декоративен Лигавник За Домашни Любимци Червена Прежда Дрешки За Домашни Животни, Коте Игри Як?

Balacoo 3 Серии Лигавник Ръкавици Плетени Калъф За Ръкавици Забавни Яки Декоративен Лигавник За Домашни Любимци Червена Прежда Дрешки

BGN 22.85

Брой продукти
На склад

НАШИЙНИК с папийонка за кученце - Придайте на вашия домашен любимец нов видМоже да бъде като подпори за фотография, така и за партита и празници.РЪКАВИЦИ за КОТЕ - Това е уникален аксесоар за снимки!Създавайте и се оставят красиви и незабравими спомени за вас и вашия домашен любимец.Аксесоар за КОТКИ - Превъзходна текстура и изящна изработка производство ще позволи вашия домашен любимец се чувства комфортно.СТОКИ за ДОМАШНИ любимци - Модерни шарки и красиви цветове, котката ще изглеждат страхотно на тях.ОЧАРОВАТЕЛНИ РЪКАВИЦИ за КОТКИ - Дайте на вашите домашни любимци мода и комфорт и да ги направи по-чаровен.Пратката включва 3 x лигавник 3 x чифт ръкавици Характеристики -Размер (и) : около 12,00 X8,50 X0,50 см/4,72 X3,34 X0 Ръкавици за котки с нагрудником. - Материал : лигавник и ръкавици за домашни любимци от вълнена прежда - Пълен с красота и чар, това е най-добрият подарък за домашни любимци, за рождени дни, сватби, Коледа и други празници Възли ръкавици за малки кученца. - Донеси мода и комфорт на своите домашни любимци и да ги направи по-очарователни в вязаном кошачьем нагруднике и ръкавици. - Това е уникален аксесоар за снимки на дрехи!Създавайте и се оставят красиви и незабравими спомени за вас и вашите домашни декоративни аксесоари. - фотографиране, партита или просто, за да може вашия домашен любимец да изглежда по-красива в ежедневието в новогодишния нагруднике. Размер (М) : около 14,00 X9,50 X0,50 см/5,50 X3,73 X0 ръкавици за малки кученца. - Модерен дизайн с шарени отделя на вашия домашен любимец от тълпата и лесно привлича вниманието на хората вълнена вязаное кърпа от слюнката.Описание на продукта Декоративен лигавник за кученца Този лигавник за домашни любимци и ръкавици, изработени от удобни и трайни материали.Вязаный котешки лигавник и ръкавици, много ще се зарадват на вашия домашен любимец.Ръкавици за кученца С модерен дизайн ще направят вашия домашен любимец привлекателен и атрактивен.Вязаный костюм за домашни любимци Модерен лигавник и ръкавици, подходящи за кучета малки домашни котки и други дребни животни.

Други функции

Най-добри сделки