.

.

SOLUSTRE 5 бр. Стъклена Бутилка-Краен с Бамбук Капак Стъклени Контейнери Контейнер за Пътуване Контейнер-Опаковка Контейнер-Краен Стъклена Краен Вейл Флакони за Парфю?

SOLUSTRE 5 бр. Стъклена Бутилка-Краен с Бамбук Капак Стъклени Контейнери Контейнер за Пътуване Контейнер-Опаковка Контейнер-Краен Стъклена

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

СтъклоСтъклени флакони за етерични масла : Флакон за проби духове има широка гама от приложения, може да се използва за съхраняване на течни есенции, етерични масла.Контейнер за козметичен гланц за устни : Просто изсипете етерично масло или смесете вашата смес в нашия флакона с помощта на пипета или пипеточки.Мини бутилка-краен : Капачката на това флакона-капкомер плътно прилепнала и ефективно предотвратява изтичане на течност.Етерично масло : Отличен начин за нанасяне на етерично масло и други течности, който предлага безкрайни възможности.Флакони-пипети за течности : Идеален за използване с етерични масла, парфюми, телесни течности, вашите собствени смеси, vi, стъкло.Стъклени флакони за етерични масла : Флакон за проби духове има широка гама от приложения, може да се използва за съхраняване на течни есенции, етерични масла.Контейнер за козметичен гланц за устни : Просто изсипете етерично масло или смесете вашата смес в нашия флакона с помощта на пипета или пипеточки.Мини бутилка-краен : Капачката на това флакона-капкомер плътно прилепнала и ефективно предотвратява изтичане на течност.Етерично масло : Отличен начин за нанасяне на етерично масло и други течности, който предлага безкрайни възможности.Флакони-пипети за течности : Идеален за използване с етерични масла, парфюми, телесни течности, вашите собствени смеси, vi, Бродерия Бод Пакет включва 5 х флакона-медицина пипети Характеристики -Размер : 10.30 X1 битови флакони-капкомер. -Материал : стъкло, бамбукови флакони с капкомер -Цвят : прозрачен удобни флакони-пипети -Капацитет : флакони за пътуване обем 30 мл -Конструкция капачка и капкомер осигурява плътно запечатване, така че те няма лесно да тече от флакона-медицина пипети. -Стягане, смесване на масла без да се създава голяма бъркотия.Спестява пари и време на флакона с глазными пипетками. -Бутилка-краен е изработена с тънко умение, за да се гарантира практичността и устойчивостта капкомер за етерични масла. -Бутилка-краен е предназначен за професионално съхранение есенции за пътуване и за използване на открито. Флакони-пипети за грим. -Той има широк спектър на приложение, може да се използва за съхранение на течна есенция, по-малки съдове за етерични масла с капаци 1 Информацията за продукта Стъклени флакони и Така, тези малки стъклени флакони-капкомер ще ви е от голяма помощ, в тях можете да съхранявате етерично масло или парфюм, подходящ за пътуване.

Други функции

Най-добри сделки