.

.

HNHYNSY Почистване на Багажник Креативен Стенен Триизмерен Почистване на Багажник Врата на срока За Тапочек Всекидневна Домашна Паста Рафтове За Съхранение на Обувк?

HNHYNSY Почистване на Багажник Креативен Стенен Триизмерен Почистване на Багажник Врата на срока За Тапочек Всекидневна Домашна

BGN 49.65

Брой продукти
На склад

Много е лесен за монтаж, използвайте лепило, твърда паста, с гладка повърхност, като например стени, стени на шкафове, за да даде своя дом по-елегантен видВисок клас пластмаса, здрав, як и издръжлив, позволява правилно да поставят обувки, за спестяване на повече места.Подходящ за врата, баня, хол и т., в студентски общежития. Чехли, обувки на висок ток, маратонки, сандали, обувки и др.Ако имате някакви въпроси относно тази стенни стелажи за тапочек, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Много е лесен за монтаж, използвайте лепило, твърда паста, с гладка повърхност, като например стени, стени на шкафове, за да даде своя дом по-елегантен вид.Висок клас пластмаса, здрав, як и издръжлив, позволява правилно да поставят обувки, за спестяване на повече места.Подходящ за врата, баня, хол и т., в студентски общежития. Чехли, обувки на висок ток, маратонки, сандали, обувки и др.Ако имате някакви въпроси относно тази стенни стелажи за тапочек, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Име на продукта : Стенни поставки за тапочек Материал изделия : пластмаса съдържание на Пакета : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване бъде допусната грешка от около 0-3 см, моля те, прости ми 2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от продуктов3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка.Размерите се измерват ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Вижте действителния продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние стартирахме през 1-3 дни, очакваното време за доставка е около 15 дни, моля, търпеливо изчакайте.Елегантен дизайн, простота : Тази рафт за обувки са много подходящи за декорация на вашия дом, а също така е отлична рафт за съхранение на обувки.

Други функции

Най-добри сделки