.

.

Акустични Панели Donner 12-Pack Звукоизолирани Полистирен Панели за стени, Клиновидна Звукопоглъщащ панел с размер 2 x 12 x 12 см, Акустична Пяна Шумоподавляющие Панел за ст?

Акустични Панели Donner 12-Pack Звукоизолирани Полистирен Панели за стени, Клиновидна Звукопоглъщащ панел с размер 2 x 12 x 12 см,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【 Клиновидная повърхност и перфектна звукопоглощение】Акустични панели Donner, предназначени за звукопоглощения и изолацияКлиновидная повърхност увеличава площта на контакт със звукови вълни, за предотвратяване на по-нататъшното разпространение на звука в целия пространство за сметка на отслабване на излишни звукови вълни, подобрявайки по този начин качеството на звука. 【Висококачествен горенето материал】 Звукоизолирующие полистирен панелите, изработени от полиуретан с висока плътност.Той е изработен от негорими и екологично чисти материали, подложени на изпитване на SGS.Забележка : Преди използване на акустична пяна в закрити помещения се препоръчва да се проветрява помещението, за да премахнете миризмата на огнестойкого материал. 【Лесна за употреба и инсталиране】 Звукоизолирующие стенни панели могат да бъдат за известно време се накисва във вода, след това се изсушават на въздуха в рамките на 24-48 часа, за да се възстанови първоначалната си форма.Моля, при пускане се уверете, че стената е гладка и в нея няма чужди тела, такива като прах.Ако стената е грапава, можете да използвате акустичен пенопластовый аерозолен лепило. Забележка : Етикети и акустичен пенопластовый аерозолен лепило в комплекта не са включени. 【Многоцелеви】 Тази шумоподавляющая пяна може да се подобри акустика в помещението и да го направи по-ценно и полезно пространство, независимо дали това е вашето студио или домашно кино, стая за развлечения, църква, офис или спортни зали. 【Гаранция за сервизно обслужване】 Ние предлагаме безпроблемно услуга за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия денонощна поддръжка на клиенти.Ние ще ви предложим задоволително решение. 【 Клиновидная повърхност и перфектна звукопоглощение】Акустични панели Donner, предназначени за звукопоглощения и изолация.Клиновидная повърхност увеличава площта на контакт със звукови вълни, за предотвратяване на по-нататъшното разпространение на звука в целия пространство за сметка на отслабване на излишни звукови вълни, подобрявайки по този начин качеството на звука. 【Висококачествен горенето материал】 Звукоизолирующие полистирен панелите, изработени от полиуретан с висока плътност.Той е изработен от негорими и екологично чисти материали, подложени на изпитване на SGS.

Други функции

Най-добри сделки