.

.

LIOOBO Масажор за врата, Превръзка на врата, Масажисти за врата, Топло Шейная Гетра, Калъф за врата, Превръзка За масаж на врата, Обвивка за врата, Стягане на врата, Магн?

LIOOBO Масажор за врата, Превръзка на врата, Масажисти за врата, Топло Шейная Гетра, Калъф за врата, Превръзка За масаж на врата,

BGN 5.44

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествен композитен плат и материал loadstone, която осигурява дълголетиеЛеки по тегло, го лесен за пренасяне, поставете го в своите чанти, той не ще отнеме много повече места.Самонагревающийся дизайн, магнитен може да се увеличи потока, да помогнат да се отпуснете мускулите, за намаляване на умората.Согрейте само за няколко минути, стимулира циркулацията на кръвта, като едновременно издърпване скованост и болезненост.Идеалното допълнение към топлина при мускулни болки и намаляване на възпалението в областта на шията.Изработен от висококачествен композитен плат и материал loadstone, която осигурява дълголетие.Леки по тегло, го лесен за пренасяне, поставете го в своите чанти, той не ще отнеме много повече места.Самонагревающийся дизайн, магнитен може да се увеличи потока, да помогнат да се отпуснете мускулите, за намаляване на умората.Согрейте само за няколко минути, стимулира циркулацията на кръвта, като едновременно издърпване скованост и болезненост.Идеалното допълнение към топлина при мускулни болки и намаляване на възпалението в областта на шията.Описаниеэто практичен самонагревающийся приключи за врата.Това помага за подобряване на циркулацията на кръвта в шията, ефективно премахване на скованост на мускулите на врата и на проблема с болката, поддържа врата в топлина. изработен от безопасни материали, които са трайни при продължителна употреба.Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Характеристики-Цвят : черен, бял-Материал : алуминиеви композитни панели от плат, от магнезиева камък Размер : 58,00 X10,00 X0,50 см /22,79 X3,93 X0,20 инча,- е Изработен от неръждаема композиране на тъкани и магнезиева материал, което осигурява дълголетие. -Лек от теглото, го лесен за пренасяне, поставете го в своите чанти, той не ще отнеме много повече места. -Самонагревающаяся конструкция, напр. може да се увеличи потока, да помогнат да се отпуснете мускулите, за намаляване на умората. -Согревайте само за няколко минути, стимулира циркулацията на кръвта, като едновременно издърпване скованост и болезненост. -Идеалният спътник в жегата при мускулни болки и намаляване на възпалението в комплект с 1 защитен калъф за врата.

Други функции

Най-добри сделки