.

.

Cabilock Box Ръчно Диспенсер Контейнери, за да проверите За Използване в Хладилник за плодове Дръжки за Съхранение в Склада за Притежателя на Кутии Запечатване на Домаш?

Cabilock Box Ръчно Диспенсер Контейнери, за да проверите За Използване в Хладилник за плодове Дръжки за Съхранение в Склада за Притежателя

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

С с Кухненски кутия за съхранение-Контейнер може да се използва за съхранение на закуски, съставки и други продукти, както и за съхраняване на друга домашни прибори.ШТАБЕЛИРУЕМЫЙ ОРГАНАЙЗЕР за ХЛАДИЛНИК - благодарение на практичному дизайн на капака и добър ефект запечатване тя ще защитава продукти от миризмата.КУХНЕНСКИ ЗАПЕЧАТАНИ КУТИЯ ЗА ХРАНА - Строга съхранение, миризмата няма да се развали, а вкуса на самата храна може да бъде спасен.В тези трайни контейнери лесно да се съхранява основни продукти за кухнята и килера, като чипс или голям супа, ориз, брашно, захар и боб.КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ,-изящна изработка осигурява добра херметичност чрез дизайн на капака.Пластмасова кутия за съхранение-материал, който лесно се деформират или да се справи.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение на Особено Практичен портативен дизайн, много лесен за съхранението и използването на кухненски кутия за съхранение. - Херметична съхранение, миризма, не ще се развали, а на вкус е най-хранене може да се запази в кутията за консервиране на продукти. - Цвят : Бяла кутия за хранене - Подходящ за закуски, за съхранение на съставките в кухнята и съхранение на всички всячины в домашни херметически затворени контейнери. - Това ще ви спести храна от миризмата, благодарение на практичному дизайн на капака и добър ефект запечатване на кутии за кетъринг. - Автомобилът е направена от висококачествен материал, който осигурява дълъг живот на кутията за консервиране с капак. - Размер : Около 32 X21 X18,5 см. / 12,58 X8,25 X7 Кутия за запечатване на пресни продукти. - Материал : PP, найлонова квадратен органайзер за съхранение на продукти Описание на стоки с Кухненски кутия за съхранение със забележителен ефект запечатване.Пластмасов контейнер за съхранение Благодарение на практичному дизайн на капака и добър ефект запечатване продукти, които не ще мирише.Кутия за съхранение на продукти Практичен ръчен дизайн, изключително удобен за хващане и употреба. штабелируемый органайзер за хладилника Кутия за съхранение е изработена от материал и практичен за употреба. кухненски запечатани кутия за продукти, Подходящи за закуски, за съхранение на съставките в кухнята и съхранение на всички всячины в къщата.

Други функции

Най-добри сделки