.

.

Ролка тюлевой плат, 6 на 200 ярда (600 метра), Макара от тюлевой тъкани от органза за поли-пакета Направи си сам, Интериор за детската Душа, Сватбен Фон, Занаяти, Аксесоар?

Ролка тюлевой плат, 6 на 200 ярда (600 метра), Макара от тюлевой тъкани от органза за поли-пакета Направи си сам, Интериор за детската Душа,

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

❤【6 инча x 200 ярда】- Размер на всяка ролка тюлевой тъкан е 6 см x 200 ярда (тюл 600 фута)Ролка тюл с дължина 200 метра трябва да бъде 200 непрекъснато фута, без разкъсвания.Той е по-дълъг и издръжливи в сравнение с други.Отговаря на вашите изисквания. ❤【Превъзходна плат】-Тюл изработен от 100% полиестер, диамант окото, гъвкав / тънък тюлевой панделка и тюл на допир е малко по-здраво, което го прави по-драпированным и стереоскопичным. На разположение има 24-очарователните цветове, цветни, модерни, лесно декорируемых!. ❤【Дизайн, създаден със собствените си ръце】 - Включете този тюл в проектите си САМ.Хвърляне на плат лесно се нанася, просто отрежете тюлевую плат на една дължина, която искате да декорирате.Този руло плат чудесно за поли-опаковки, шифоновой лента, букети, изработка на подарък бантов, подарък пакети, зони за столове, настолни бижута, опаковане на подаръци и други цветни занаяти. ❤【Широка съвместимост】-Прозрачна материя, много подходяща за използване на сватба, сватбени душите, детски душите, партита, Коледа, Великден, Хэллоуине, тържества, абитуриентски, специални събития, празненства, бижута.Просто нарежете тюл подходяща дължина и форма, за да украсят помещението, той лесно ще се създаде една красива и романтична атмосфера за своите гости. ❤【Гаранция за 100% удовлетвореност】- Произведени с използване на химически бессвинцовых оцветители, нашият тюл може да се пере ръчно или машинно пране в деликатен режим в студена вода и се сушат в колата на слаб огън.Ние ще осигурим 24-часово обслужване на клиентите и 30-дневен безусловно възстановяване.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа.ICOSHOW Tulle Colors Рулонная макара за тъкани 6 "на 200 ярда. - Изработен от висококачествени полиестерни влакна, ярки цветове, не избледняват, е трайна. - Общо 200 ярда достатъчно, за да отговарят на различни нужди.Лесно за използване, и вие можете лесно да я режеш на желаната дължина.Няма нужда от повече прострочке или довършителни работи, той не распутывается и не истирается. - Макара от тюл идеален за момичета с поли-в леглото, прозоречните рамки за столове, сватба за интериор, декорация на масата, опаковане на подаръци, изработване на кукли, бродерия, шапки, издухайте косата, шиене и тапицерия на мебели.

Други функции

Най-добри сделки