.

.

Hemoton Преносима Пудреница Гъба За Грим Прозрачен Калъф За Грим Кръг Органайзер За Грим 2 бр. за многократна употреба Калъф За Прах Празен многократна употреба Калъф ?

Hemoton Преносима Пудреница Гъба За Грим Прозрачен Калъф За Грим Кръг Органайзер За Грим 2 бр. за многократна употреба Калъф За Прах Празен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Калъф за прах за грим : и материали : кутия за прах изработен от пластмаса; майната-надолу кутията с подплата предпазва захар от растеканияКутия за руж : Компактен, се побере във вашата чанта, плътна, прах няма да е лесно да се разпадне.Подобно на гъба пуховка за прах : За козметична прах можете да я вземете със себе си навсякъде.Кутия за прах за шампоан : Преносима, с херметически капак на лигавицата, предотвращающая рассыпание прах.Четка за прах : множество и преносима, за самостоятелно използване и пътуване.Изберете подходящо за вас козметично средство, което е достатъчно, за да покажат вашия вкус.Калъф за прах за грим : и материали : кутия за прах изработен от пластмаса; майната-надолу кутията с подплата предпазва захар от растекания.Кутия за руж : Компактен, се побере във вашата чанта, плътна, прах няма да е лесно да се разпадне.Подобно на гъба пуховка за прах : За козметична прах можете да я вземете със себе си навсякъде.Кутия за прах за шампоан : Преносима, с херметически капак на лигавицата, предотвращающая рассыпание прах.Четка за прах : множество и преносима, за самостоятелно използване и пътуване.Изберете подходящо за вас козметично средство, което е достатъчно, за да покажат вашия вкус.Пратката включва 2 x кутии за насипни материали Характеристики -Материал : пластмасов контейнер за насипни материали -Размер : 6,50 X6,50 X3,00 см/2,55 X2,55 X1 порести издувам. -Цвят : черен, розов контейнери за насипни продукти - Празен контейнер е по-удобен за съхранение на козметика или смесване на вашия собствен калъф за тяло. - Стилен външен вид и го прави едновременно красив и траен.Спондж добър размер, за да се побере в косметичке. - Компактен, поставена в чантата си, плътно се затваря, не е лесно да се разпространява. основа за грим за пътуване. - за рассыпчатых блесков и руж, нашата капакът е тежък, така че не е нужно да се притеснявате за това, че те прольются по време на пътуване в бейби-бокс. - За многократна употреба и преносим, за самостоятелно използване и пътуване.Изберете подходящо за вас козметично средство, което е достатъчно, за да се покаже вашият вкус в рассыпчатом коробчатом контейнер.Описание на продукта Козметични контейнер Makeup box е изработен от пластмаса, безопасна за употреба.саксии-контейнери за основите на един Компактен дизайн, лесен за носене, те са идеални за пътуване и за домашна употреба.

Други функции

Най-добри сделки