.

.

Назъбена корона 1/2 със задвижване на 6 точки, стандартно гнездо SAE 1-3/16. дизайн без ъгъл на зареждане намалява закругление на устройството.

Назъбена корона 1/2 със задвижване на 6 точки, стандартно гнездо SAE 1-3/16. дизайн без ъгъл на зареждане намалява закругление на устройството.

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

една сълза форма храповики от полиран хром на 84 зъб с вълни монтиран лост за включване/изключванеСъдържа 6-открий комбинираната ключове и контакти с напълно отполированным дълъг модел.Напълно шийн finish хромирани SAE и метрични стандартни гнезда 1/4, 3/8" и 1/2", както и на гнездото дълбочина на 1/4" и 3/8".Магнитен драйвер малко от 30 бита, включително челни, шестоъгълник, надлъжни и кръстообразна. една сълза форма храповики от полиран хром на 84 зъб с вълни монтиран лост за включване/изключване.Съдържа 12-точка комбинираната ключове и контакти за полиране с дълъг модел.Напълно шийн finish хромирани SAE и метрични стандартни гнезда 1/4, 3/8" и 1/2", както и на гнездото дълбочина на 1/4" и 3/8".Магнитен драйвер малко от 30 бита, включително челни, шестоъгълник, надлъжни и кръстообразна.Напълно шийн finish хромирани SAE и метрични стандартни гнезда 1/4 ", 3/8" и 1/2", както и на гнездото дълбочина на 1/4" и 3/8". една сълза форма храповики от полиран хром с 45 зъби, быстроразъемные, с вълни монтиран лост за включване/изключване. комбинираната ключове и контакти с 12-хлътва полирани с дълъг модел.Магнитен драйвер малко от 9 бита, включително Torx, вместена и Phillips.Включва кутия за съхранение с 3 чекмеджета, странични капаци за определяне кутии на място, стоманени панти капак и здрава дръжка.Напълно шийн finish хромирани стандартни гнезда 1/4 ", 3/8" и 1/2", както и на гнездото дълбочина на 1/4" и 3/8".Напълно шийн finish хромирани метрични ключове и комбинирани ключове SAE с смещенным торцом кутии и дизайн на зареждане извън ъгъл за намаляване на заоблени закрепване. 45-назъбени полирани хромирани быстроразъемные храповики.Напълно полиран хром SAE и метрични стандартни и дълбоко гнездо на 1/4 "и 3/8". быстроразъемные сълза форма храповики от полиран хром на 84 зъб с вълни монтиран лост за включване/изключване.Напълно шийн finish хромирани SAE и метрична храповые ключовете на 72 зъба с дъга на завоя 5°.Комплектът включва пълен набор от гнездата за бита, включително шестоъгълник бита, челни бита и външни челни гнездо.Идва с червени или оранжеви чекмеджета, основното изображение - репрезентативная фотография.Идва с червени или оранжеви чекмеджета, основното изображение - репрезентативная фотография.Всички инструменти GEARWRENCH mechanics са разработени с оглед на нуждите на професионални потребители, за повишаване на производителността, достъп и съдържание.

Други функции

Най-добри сделки