.

.

Смесител за мивка Midanya с 2 Дръжки, Матирано Злато Определяне на бортике, Централен Смесител за баня, 3 дупки, с разтегателен запушалка за източване на събирането и ли?

Смесител за мивка Midanya с 2 Дръжки, Матирано Злато Определяне на бортике, Централен Смесител за баня, 3 дупки, с разтегателен

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Отличен материал】 : Изработен е от неръждаема стомана SUS304 с изключителни коррозионностойкими характеристики, за да се гарантира високо качество и голяма трайностМатериал, който не само предпазва от потускнение и ръжда, но и защитава вас и вашето семейство от вредни химикали. 【Висококачествен клапан】 : Строго изберете висококачествен вграден интеграционни клапан.Клапан играе решаваща роля в срок на служба на чешмата.Осигурява плавно отваряне и затваряне, за защита от изсипват и стягане, е трайна. 【Гладка вода】Оборудвани с подобрени аератор, този кран осигурява мек и плавен поток на водата, без спрей и отломки.Осигурете ви безопасна и чиста вода в банята. 【Лесна инсталация】 Този кран е предназначен за лесна инсталация самостоятелно, в комплекта е включена подробна и ясна инструкция и всички необходими аксесоари, което прави инсталацията лесна. 【Гаранция】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, свързани с кран за мивка в банята, ние ще ви помогнем да разрешите проблема и веднага ще дадем най-задоволителен отговор.Изработен е от высокочистой месинг с изключителни коррозионностойкими характеристики, за да се гарантира най-високо качество и по-голяма дълготрайност.Безоловен материал, който не само предпазва от потускнение и ръжда, но и защитава вас и вашето семейство от излагането на вредни химикали.

Други функции

Най-добри сделки