.

.

Cabilock 2 елемента Делото Плот на шкафа Може Да е Домашен Мусорным Кофа Мини-Използването на Плота на масата За Отпадъци Сив Органайзер Тенис на Хартиен Тласък Здрав Д?

Cabilock 2 елемента Делото Плот на шкафа Може Да е Домашен Мусорным Кофа Мини-Използването на Плота на масата За Отпадъци Сив Органайзер

BGN 11.08

Брой продукти
На склад

Кофа за боклук ПРЕС тип - чудесно за баня, перално помещение, битовка, къща, офис, работилница, детски стаи, спални, шкафове и т, ЗА КОШЧЕТО за боклук - добре е подходящ за козметични маси, тоалетни масички, плотове, плотове, вътрешни шкафове и още много други.Кош ЗА ОТПАДЪЦИ В ГАРДЕРОБА-сгъваем кош за отпадъци Конструкция на капака позволява лесно отваряне и затваряне на нея, удобно и лесно.ПЛАСТМАСОВА кофа за боклук-Конструкция на капака позволява лесен за отваряне и затваряне, удобно и лесно. КРЪГЛА кофа за боклук-пресово кофа за боклук Прост, но не е опростена, може да съответства на различните стилове за украса на къщата.Списък на пакетите 1 x кофата за боклук, Особености-Просто, но не е опростен, може да съответства на различните стилове за декорация на дома. - Добре работи на маси за грим, тоалетни маси, столешницах, столешницах, вътрешни шкафчетата и много други. - Размер : 17,00 X14,50 X13,00 см / 6,68 X5,70 X5,11 инча. - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Конструкция на капака позволява лесен за отваряне и затваряне, удобно и лесно. - Материал : пластмаса. - контейнер за оберток, салфетки, хартия, папки и друг излишен боклук.Информация за стоки, за кошчето за боклук, Можете да го поставите на бюрото си, контра и др. кръгла кофа за боклук Необходим аксесоар за декорация и опростяване на живота си!.Пластмасова кофа за боклук с капак лесно се отваря и затваря.Кофа за боклук прессового тип Е десктоп кофа за боклук, направени от висококачествена устойчива пластмаса.

Други функции

Най-добри сделки