.

.

Angoily 1 Комплект Ъглов Метален Удар С Дупки Джобни Инструменти За Преносима Употреба За Тренировки Комплект Джобни Дупки Бормашина Дървообработващи Инструменти Дъ?

Angoily 1 Комплект Ъглов Метален Удар С Дупки Джобни Инструменти За Преносима Употреба За Тренировки Комплект Джобни Дупки Бормашина

BGN 9.67

Брой продукти
На склад

алуминиева сплав, желязо, дърво, ABSИНСТРУМЕНТИ И аксесоари за ДЪРВООБРАБОТВАНЕ - Този дърводелец ъглов джоб за дупки ще ви помогне всеки път тренировка-добри джобни дупки в материалите от твърда дървесина, иглолистни дървета и дъски (MDF), което е идеално за лесно производство на шкафове, мебели и други видове дограма.НАБОР от ДЖОБА на ДУПКИ ЗА ДЪРВООБРАБОТВАНЕ - Този дърводелец ъглов джоб за дупки ще ви Помогне всеки път тренировка-добри джобни дупки в материалите от твърда дървесина, иглолистни дървета и дъски (MDF), за улесняване на изработка на шкафове, мебели и други видове дограма.ДУПКА в ДЖОБА - Без сложни измервания или математика не се изисква, за начинаещи, за любители и професионалисти.ВОДАЧ ЗА ЪГЛОВ пробиване на ДУПКИ - Този дърводелец джоб за ъглови дупки ще ви помогне всеки път тренировка-добри джобни дупки в материалите от твърда дървесина, иглолистни дървета и дъски (MDF), за улесняване на изработка на шкафове, мебели и други за дограма. Винт с отвор за джоба на 15 градуса - 【Двойни джобове】 : Бързо и лесно да пробия наклонени отвори, за да се скрие винтове в дървени мебели. ъгъла на пробиване 15 °, наклон в 2 страна за да се гарантира точното резьбового връзки, а след това поставете винтове до друго.Пакетът включва 1 x Ъглово дупка 1 x Тренировка 1 x Дълбочина 1 x Гаечен ключ 10 x Дървен 10 x ABS 2 x Пробивни ръкав 20 x винтове Характеристики -Размер : 17.35 X0 употреба за ъглов тренировки. -Материал : Алуминиева сплав, желязо, дърво, ABS дървообработващи инструменти и аксесоари -Размер : 8.95 X1 карманное дупка. -Цвят : както е показано на фигура комплект джобни дупки - Двоен ъгъл пробиване на 15 градуса за да се гарантира точното съединение на винта и за скриване на винтовете вътре мебелен тренировки. - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен и красив външен вид дограма инструменти. - Този джоб позволява лесно да се направи връзка идеален, просверлив диагонални дупки деревообрабатывающими инструменти. - Специален дизайн и изящна изработка, най-добрият заместител на вашия стар, счупения наддаване с една джоба дупка. - Конструкция от алуминиеви сплави, желязо, дърво и КОРЕМА, не е лесно ръжда или пукнатини Преносима употреба за тренировки.Информация за продукта Ръчен винт Търсите професионални и практични набор от джоба на дупки?Ако , не гледай нататък!Нашият набор от джоба отвори трябва да съответства на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки