.

.

Cabilock 3pcs Домашен Настолен Шкаф за Работния плот с Контейнер Nordic Bin Кошница X. Използване на Хартия За Боклук Малък Пластмасов Съхранение на Отпадъци Отпадъци Здрава ?

Cabilock 3pcs Домашен Настолен Шкаф за Работния плот с Контейнер Nordic Bin Кошница X. Използване на Хартия За Боклук Малък Пластмасов Съхранение

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Кош ЗА хартиени отпадъци -Nordic Waste Container Мини-Контейнер за съхранение на офис хартияМИНИ-КОФАТА за БОКЛУК - Кухненски кофа за боклук, е много практично.Няма да отнеме твърде много място.Кошче за боклук за дома - Лесен и миниатюрен дизайн, тънка работа, изтънчен външен вид и лекота на използване.КОФА за БОКЛУК, ЗА да ПЪТУВАТ - Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.КОФА за БОКЛУК в ШКАФ - контейнер за съхранение на отпадъци от хартия, салфетки, трохи, кори и много други.Осъществяване на списък 1 х кофа за боклук Характеристики - Размер : 17,00 X14,50 X13,00 см / 6,68 X5,70 X5,11 инча. - Добре работи на маси за грим, тоалетни маси, столешницах, столешницах, вътрешни шкафчетата и много други. - контейнер за оберток, салфетки, хартия, папки и друг излишен боклук. - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Конструкция на капака позволява лесен за отваряне и затваряне, удобно и лесно. - Материал : пластмаса. - Просто, но не е опростен, може да съответства на различните стилове за украса на къщата.Описание на продукта кофа за Боклук за пътуване този продукт представлява десктоп кофа за боклук, направени от висококачествена устойчива пластмаса. кошчето за гардероба Можете да поставите на бюрото си, контра и др.Начална кошче за отпадъци - необходим аксесоар, който ще се прослави и ще опрости живота си!.Контейнер за отпадъци от хартия с капак лесно се отваря и затваря.

Други функции

Най-добри сделки