.

.

Художник На вашия Домашен Любимец Професионални Джутовые Ръкави, за да Хапят Кучета с Дръжка за Дресура на Работната Кучета Кученце, Дълги Ръкави За Дресура на Куч?

Художник На вашия Домашен Любимец Професионални Джутовые Ръкави, за да Хапят Кучета с Дръжка за Дресура на Работната Кучета

BGN 45.33

Брой продукти
На склад

▶ ТРАЕН : Този ръкав за крака, изработени от най-добрите предлагани от ютаТой е направен от здрав външен слой юта и дебел вътрешен слой от пяна.Подходяща вътрешна подплата и укрепени краката осигуряват необходимата подкрепа и защита от силни ухапвания. ▶Подсилени ред и дръжка отгоре изделия премиум качество позволяват лесно да го използвате професионални треньори, дрессирующим кучета. ▶ПРАКТИЧНО : Отлични спортни ръкав за крака са предназначени за обучение на млади кучета кусанию.Обучение на кучета правилното изземването на използвания материал подсказва на кучето жеванию по малко подобрение. ▶ Стълба в стил "Кука и контур" по-близо, лесно се облича и да стреля. ▶Размер : Дължина * Ширина : 29,5 *13.5 инча, за възрастни кучета на възраст 12-18 месеца и по-големи, за дресура работни кучета, като малиноа, немска овчарка, дог, и така нататък. ▶ ТРАЕН : Този ръкав за крака, изработени от най-добрите предлагани от юта.Той е направен от здрав външен слой юта и дебел вътрешен слой от пяна.Подходяща вътрешна подплата и укрепени краката осигуряват необходимата подкрепа и защита от силни ухапвания. ▶Подсилени ред и дръжка отгоре изделия премиум качество позволяват лесно да го използвате професионални треньори, дрессирующим кучета. ▶ПРАКТИЧНО : Отлични спортни ръкав за крака са предназначени за обучение на млади кучета кусанию.Обучение на кучета правилното изземването на използвания материал подсказва на кучето жеванию по малко подобрение. ▶ Стълба в стил "Кука и контур" по-близо, лесно се облича и да стреля. ▶Размер : Дължина * Ширина : 29,5 *13.5 инча, за възрастни кучета на възраст 12-18 месеца и по-големи, за дресура работни кучета, като малиноа, немска овчарка, дог, и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки