.

.

2 елемента Куполни Маслени Наблюдение Стъкло, 1/2 NPT Месинг Горния Прозрачен Купол Маслен Нащрек Щекер, с Поставена прозорче за Резервоари, Въздушни Компресори, водн?

2 елемента Куполни Маслени Наблюдение Стъкло, 1/2 NPT Месинг Горния Прозрачен Купол Маслен Нащрек Щекер, с Поставена прозорче за Резервоари,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【ПРЕМИУМ качество】: Гледане стъкло 3/4 NPT произведени от висококачествена твърда месинг, стъкло-боросиликатное стъкло, о-пръстен-NBR Стъклена наблюдение прозореца Стъклен маслен мерник. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ И издръжлив】 : Дебелина на стъкло е 3 мм, а прозрачността на стъклото е добра, може лесно да наблюдава за променящата се среда. 【ТЕМПЕРАТУРА и ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЛЯГАНЕ】 : Максимална температура от 120 градуса по Целзий, максимално налягане на 116,03 паунда на квадратен инч. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Помпа, маслоприемники, скоростна кутия, редуктор на скоростта, компресор и предаване на мощност. 【ГАРАНЦИЯ】: Гаранция 12 месеца за клиентите по всички въпроси, свързани с тази продукция, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.Ако не сте доволни с този продукт или Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бихме искали да произвеждат пълно възстановяване, ако в крайна сметка ние не успя да реши проблема или не сте доволни от резултата.Влезте в профила Си или намерете Поръчка. Кликнете върху името на Продавача и влезте на страницата на Магазина. Натиснете "задай въпрос".Гледане стъкло 3/4 NPT произведени от висококачествена твърда месинг, стъкло - боросиликатное стъкло, о-пръстен - NBR.Стъклена наблюдение прозореца Стъкло, сензор за нивото на маслото.

Други функции

Най-добри сделки