.

.

Amosfun Стенни Декорации за Всекидневна, 1 бр., Творчески Кука във формата на Гекон, Необичаен Кука За Дрехи, Стенни Закачалка, Iron Художествен Окачен Декор за Дома Магаз?

Amosfun Стенни Декорации за Всекидневна, 1 бр., Творчески Кука във формата на Гекон, Необичаен Кука За Дрехи, Стенни Закачалка,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

стенни декорации за баня са Изработени от висококачествени материали, те са устойчиви и трайниУкрасени с форма на гекон, по-уникален и атрактивен.Идеален за захващане на някои по-малки елементи, палта, шапки, дрехи, чанти и още много други.Добър окачен декорация за дома или магазина.Подходящ за всяка стая в дома си.стенен декор за спалня Естетическо описание на Това продуктът е произведен от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба.Украсени с форма на гекон, той е по-уникален и привлекателен.Това може да бъде не само кука за дрехи, но и украса за вашия дом.Идеален за захващане на някои по-малки елементи, палта, шапки, дрехи, чанти и още много други.Добре се съчетава с модерен прост начин на живот!Функция - Цвят : Черен. - Материал : Метал. - Размер : приблизително. 3x10 виж - е Изработен от висококачествен материал, той экологичен и е трайна. - Е украсена с форма на гекон, по-уникален и привлекателен. - Добър окачен декорация за дома или магазина. - Подходящи за всяка стая в дома си. - Идеален за захващане на някои по-малки елементи, палта, шапки, дрехи, чанти и още много други.Пратката включва 1 х монтиране на куката.

Други функции

Най-добри сделки