.

.

Доппи 20pcs Меко Затваряне на Вратата пантите на гардероба си за пълно налагане на Шкаф за Бескаркасного шкафа Скрити Панти Скрити Панти от Неръждаема Стомана с Креп?

Доппи 20pcs Меко Затваряне на Вратата пантите на гардероба си за пълно налагане на Шкаф за Бескаркасного шкафа Скрити Панти Скрити

BGN 19.01

Брой продукти
На склад

【Характеристики на продукта】 Размер на чашката : 35 мм * 12 мм; Подходящ за дебелина на вратата : 14-22 мм; разкриваща се на 110 градуса ангел; Подходящ за бескаркасного на гардероба 【МАТЕРИАЛ】 Нашите панти за шкафове, изработени от висококачествена неръждаема стомана 304 с дебелина 1,2 мм, с никелированным покритие, което е здрав. 【Лесна инсталация】 В комплекта са налични крепежни винтове, идеални за подмяна на стари пантите на гардероба. 【Широко се използва】 Тези меко затваряне на вратата пантите на гардероба са полезни за врати и кухненски шкафове, гардеробных, телевизионни шкафове, библиотеки, вино и други врати съединения и т. 【ГАРАНЦИЯ】 Сме сигурни в качеството на нашите продукти, което на вас няма да ви разочарова.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 12 часа. 【Характеристики на продукта】 Размер на чашката : 35 мм * 12 мм; Подходящ за дебелина на вратата : 14-22 мм; разкриваща се на 110 градуса ангел; Подходящ за бескаркасного на гардероба. 【МАТЕРИАЛ】 Нашите панти за шкафове, изработени от висококачествена неръждаема стомана 304 с дебелина 1,2 мм, с никелированным покритие, което е здрав. 【Лесна инсталация】 В комплекта са налични крепежни винтове, идеални за подмяна на стари пантите на гардероба. 【Широко се използва】 Тези меко затваряне на вратата пантите на гардероба са полезни за врати и кухненски шкафове, гардеробных, телевизионни шкафове, библиотеки, вино и други врати съединения и т. 【ГАРАНЦИЯ】 Сме сигурни в качеството на нашите продукти, което на вас няма да ви разочарова.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 12 часа.Скрити панти с пълно покритие елиминира необходимостта от инсталиране на вратата на кабинета на скритите панти и е най-лесен за инсталиране.Тази икономична и лесна за използване контур осигурява точното подравняване на панти, така че можете да зададете добре пригнанную и функциониране на вратата.Параметри : Размер на чашката : 35 мм * 12 мм / 1,4 инча * 0,5 инча Подходящ за дебелина на вратата : 14-22 мм / 0,5-0,9 инча Максимален ъгъл на отваряне : 110 градуса Материал : неръждаема стомана с дебелина 1.2 mm 304 Осъществяване Списък : винтове 20 * Панти за кабинет.

Други функции

Най-добри сделки