.

.

Калъф SKTGSLAMY за Мото G 5G 2022, калъф за Motorola G 5G, със защитно фолио за екрана, [военното клас] 16 метра.Тестван На Спад в Калъф с Магнитна стойка за Автомобил за закрепване З?

Калъф SKTGSLAMY за Мото G 5G 2022, калъф за Motorola G 5G, със защитно фолио за екрана, [военното клас] 16 метра.Тестван

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Е съвместим с】 Специално предназначена за Moto G 5 G 2022 с размер 6,5 инча, в комплекта е включено защитно фолио за екрана ПЕТ HD (пластмасови) 【Конструкция за защита на екрана и камера 】 Издигнати на первази (0,08 инча) ще защитава екрана и камерата на вашия i Phone, когато той ще лежи на масата. 【Вградена поставка с магнитен пръстен】 Завъртане поставка на 360 ° е съвместима с магнитен автомобилен притежател.И това е много удобно, за да се насладят на филма. 【Точен силует】 Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.А идеални зъби в джоба за високоговорители, камери и отвори за зареждане, осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате своята практика. 【Че получавате】 На нашите продукти е наличен гаранция 30 дни.Ако имате някакви въпроси или нещо не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. SKTGSLAMY с радост ще реши ги за вас в продължение на 12 часа. 【Е съвместим с】 Специално предназначена за Moto G 5 G 2022 с размер 6,5 инча, в комплекта е включено защитно фолио за екрана ПЕТ HD (пластмасови). 【Конструкция за защита на екрана и камера 】 Издигнати на первази (0,08 инча) ще защитава екрана и камерата на вашия i Phone, когато той ще лежи на масата. 【Вградена поставка с магнитен пръстен】 Завъртане поставка на 360 ° е съвместима с магнитен автомобилен притежател.И това е много удобно, за да се насладят на филма. 【Точен силует】 Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.А идеални зъби в джоба за високоговорители, камери и отвори за зареждане, осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате своята практика. 【Че получавате】 На нашите продукти е наличен гаранция 30 дни.Ако имате някакви въпроси или нещо не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. SKTGSLAMY с радост ще реши ги за вас в продължение на 12 часа.Често задавани въпроси (FAQ). Въпрос 1 : дали той е Съвместим с Мото G 5 G 2022. Отговор : Да, той е подходящ за Мото G 5 G 2022. Въпрос 2 : Е ли на ръба на корпуса по-горе на екрана на телефона?.Отговор : тя е малко по-високо, на един милиметър, или така. Въпрос 3 : Идва ли тя с предпазно фолио за дисплея с висока разделителна способност?.Отговор : Да, в всеки комплект своята практика включва : 1 бр. защитно фолио за екран ПЕТ HD (пластмасови).Въпрос 4 : дали калъф поддържа безжично зареждане?.Отговор : Не, калъф не дава възможност за безжично зареждане.

Други функции

Най-добри сделки