.

.

8 бр. Набор от Кафе лъжици с листа, една Чаена лъжичка с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Лъжичка за разбъркване на Кафе, Десерт, Сладолед, Твърда и Носен Скъпа пос?

8 бр. Набор от Кафе лъжици с листа, една Чаена лъжичка с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Лъжичка за разбъркване на Кафе, Десерт, Сладолед,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Изящна изработка производство на : Лъжици от неръждаема стомана с добре вырезанным модел под формата на листа в горната част на дръжка, покрити с различни ярки цветовеВсяко парче добре изгладен, без остри ръбове, което подобрява захващане на ръцете и осигурява удобно използване.Дължина на лъжичка : 6,25 инча / 16,5 виж В РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ : Скъпа лъжичка във формата на листа се радвате на деца, тийнейджъри и възрастни.Може да се използва в офиса, у дома и в кафенето, навсякъде, на вечеря, на кафе, чай или десерт почивка.ХРАНИ от НЕРЪЖДАЕМА стомана : Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, нашите лъжички за музикални ноти не съдържат ръжда, трайно в употреба, не са токсични, да ги лесно губи форма или огъване.Също така може да не се притесняваш, че боята осыплется, тя дълго време ще запази своята красота.СТИЛЕН дизайн : Красиви лъжички листа, елегантен дизайн я прави по-привлекателна, отколкото други.Той лесно се комбинира с повечето кафеени чаши и чаши.Красива лъжичка захар от неръждаема стомана с листа, идеален подарък за дома, кафене или ресторант и т. Гаранция-100% гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни!Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана. лъжички за листа.

Други функции

Най-добри сделки